Múlt negyedévben rosszab lett az Alcoa jelentése a várakozásoknál, ezt követően volt egy visszateszt. Reménykedjünk hátha most is ez történik....
Múlt negyedévben rosszab lett az Alcoa jelentése a várakozásoknál, ezt követően volt egy visszateszt. Reménykedjünk hátha most is ez történik....
Ja, hogy a kitöréshez nincs forgalom?
Az egy dolog ,-)
..ez így van...de pont arra elég, hogy sc.k automat zárjanak....
...na de majd holnap eldől minden...főleg a bux-on...
..valahogy nincs semmi realitása még a longnak....ezt még mindig csak korrekciónak tekintem....
Most vmi Columbus-Day v mi van náluk, ünnepnap. Gondolom ilyenkor kis forgalommal meg tudják rántani akármerre.
Sebaj, majd máskor visszajön. Voltak már jó napjaid lefele.
Dupla topot elnézted, az aztán nem lehetett.
Előfordul az ilyesmi bárkinél.
OTP 3350 alatt, BUX 17K alatt még..
..usa is kiment rendesen...birka egy banda...semmi visszateszt...csak fel....birka dax meg utána...így akár 6k.-ig is repülhet...
...ez nem az én napom....
Határidős short pozim egy részét longgal lefedeztem, ha 17000-nél, vagy előbb visszafordul gyorsan lezárom...
Nekem ez karcsú jobb vállnak, így még pár nap pötyögést várnék ezen a szinten, annak ellenére, hogy teljesültek az elképzeléseim, azt is mondhatnám, igen megvolt, teljesült jobb váll, de bevállalom a további oldalazást 17K alatt! Még 2napot lehetne játszani itt ezen a szinten, de kint megindultak
Megy a gépszíj projekt,hati másodszorra fut neki 17e-nek?
Molban drukkolj egy 15perces emelkedő éknek, dupla top jelleggel ,-)
Buxunk kiment, ahogy vártuk..
..szia..
..másképpen nem lehet ezt csinálni....ha kapkodsz..és nincs stratégiád véged....
Te milyen ellenállást nézel DAXban? Mi alapján?
Sávetető? enyhén emelkedő 4órás csatorna tető?
Kitépted 760ig Hatit? ,-)
...persze résen vagyok...hatiban 17k...a határ...ott zárnék...és kivárás...
....kint ma megint nagy az öröm...dax is lassan ellenállásnél...
Szia Eros!
Jó, hogy ennyire nyugodt vagy! :-)
És örülök, hogy átjöttél ide (is).
sajnos én nem tudom elmondani magamról ugyanezt a nyugodtságot...
Eros! Azért vigyázz szerintem, ennyire nem lehetsz most nyugodt a shortban.
Kérdezd meg Budfox pajtinkat!
Nekem nyolc merre megy, de éppen én sem lefele várom.
Mint mondtam OTP a gyenge láncszem most, de hamarosan kiderül mi lesz vele.
3350es OTP fölött azért zárj, meg 17K Bux fölött, legyen az a határ, illetve azon szint szignifikáns elhagyása. De csak szerintem.
Amennyiben esünk 16K bux alatt észrevesszük. HAtiban lejjebb van jobb váll, de azért 400as negatív kamat csak nem lesz 16200Bux, 15800Hati
..szia...
..bocs de elszundítottam egy kicsit...
...nagyon jók a rajzaid....de szerintem letöri azt a vállat...és végre szakadunk majd....
...rég voltam ilyen nyugodt...full shortban ülve....
Nekem is bejön...hadd szóljon :D
Na, ez az! :)
Ez már szinte tankönyvi ábra! :)