16.531 na végre :-)) ez szép volt ez a lekötés...remélem hétfőn bedöntik a mélybe. :-)) jó lenne egy 1700 pontos menet..mint egyszer szerdán.
16.531 na végre :-)) ez szép volt ez a lekötés...remélem hétfőn bedöntik a mélybe. :-)) jó lenne egy 1700 pontos menet..mint egyszer szerdán.
Mint írtam a fordított fej-váll bal vállában eltöltöttünk pár napot, elképzelhető pár napos sávozás itt 16200-17K között szerintem is.
Halig!
A hosszú Arany csártom meg a következő..
Fent volt egy dupla csúcs azt tudjuk, igen 1841ről van egy shortom, de demon sajnos, dupla topra játszva, az teljesült 1530ig ment, de elfér.
Most amióta beraktam neked az emelkedő éket, megint rádobtam akkor két shortot.
A zászló kérdést nézve. Nálam nem zászló, hanem egy emelkedő háromszög beszűkülés, bollingerek is beszűkültek, követik a háromszög szélességet. Röviden mutattam mit néztem benne óráson. Engem nem nagyon érdekel mi lesz a kilépés iránya. Most megjátszom az emelkedő éket lefele. Aztán majd nézem mit csinál. A háromszög kilépést most meg észrevesszük, azt nem itt középen játszanám meg.
15000-nél bíztam,hogy visszahúzzák a 15500-18500 sávba...
Most szerintem dagonya lesz.....oldalazás
ilyenekre meg nem ugrom...
én nem pörgetem, bukóból figyelek. de ez a nap überphoes. mit fognak még kitalálni vajon?
kezdődik a hinta. kár, hogy már befizettem rá:-)
Ja igen emlékszem hogy az előző havi nulla lett..Nyilasi is megírta hogy nulla új munkahely jött létre vagy valami ilyesmi ?
most meg 57.000 re változtatták meg ? hm....vagy tényleg módosították valamikor a hó közbe csak nem foglalkozott vele a kutya sem ?
érdekes adatok ezek...olyanra mutyizzáák amilyenre akarják..ez is csak azt bizonyítja.
most értem vissza, adtam még rá
A nagy manipulátor, magát gazdasági portálnak nevező bulvár oldal pedig le is hozta, hogy 103 ezerrel bővült a foglalkoztatottság, de a munkanélküliségi ráta nem változott.
Bud, ezt az adatot javították, a 0k-t 57k-ra azt hiszem.
Non-Farm Employment Change 103K 55K 57K
előző eddig nulla volt most 57K, adat után gondoltak egyet, hogy mégsem 103Kval jobb az adat, hanem csak 56Kval.
várjál...nem vágom most..melyik adatot javították ki ? és mire ?
Az is lehet, hogy a skynet életre kelt és most mindenkivel egyszerre harcol a tőzsdén személyreszabva uhh...
Tök mindegy mit írnak, ki tudja mennyi az annyi, nyomják a világ legnagyobb virtuális játékához, a maguknak megfelelő szabálytalan játékot. csalnak, lopnak, lehúznak.
Itt is egy hete nulla KT, ma 200, majd 300 amikor venni kéne belépni, aztán benyomják nullára és csá..
FED meg elkönyveli a legnagyobb nyereségeket a válságban.
Mi meg harcolunk a robotokkal.
Az emberek 90%a meg nyomja demon ész nélkül a poziciókat, ezzel elterelve az árfolyamokat a megfelelő útról.
Nagyon nem lesz ennek a játéknak jó vége!
jövő hétig csak rájönnek, hogy játékpénzért nem sokáig adnak kakaót :D
körbenézek az érdeketekben majd.. de amit láttam eddig, azt írtam.
Tickre nyomja. akkor irány fel jövőhéten? Még most olcsón lehet venni. És mi van a mutyizott adatokkal?! ,-)
most hozták be az utolsó felvett utcaseprők szerződéseit...