Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#430819 Hathor Előzmény: #430812

Oké..Oké..

ne akarj mindig kereskedni. Látod sok jóra nem vezet a hektikus piacon, ha nem is érsz rá.

1-2kontival sokat nem nyersz, ha veszítesz vele, az pedig csak megvisel.

Stim?

#430817 Euroman Előzmény: #430803

ne legyen mér ekkora fityesz-fan.....állandóan véded őket...agitpropos vagy náluk?

#430815 Hathor Előzmény: #430802

spből egy kis dupl aljból fel jön szerintem.

Hol tudok venni 150es KT mellett?!

#430812 Csilla76 Előzmény: #430802

Igen, elutaltam, aztán nagyon kis részét visszakaptam, és azzal vagyok most. Egyébként meg kölcsönadtam. Írni nem volt időm, mert családi program van két hete immár. Kereskedni sem kellene mert nem érdemes. Próbashort volt, de nem jött be.

az ezüstöm azért még fut:-)

#430807 gilgalad Előzmény: #430803

Én az eddigi tapasztalatokból kiindulva nem vagyok optimista még egy ekkora összeg láttán sem. 2800-2900 Mrd-os manyup vagyon sem tartott sokáig, mert hogy ez már számomra csak virtuális pénz (egy részét nem adják el, egy részét megsemmisítették /állampapírok/, harmadik része elmegy folyó kiadásokra). Hol vannak az impresszív átalakítási elképzelések (egészségügy, oktatás stb.)? A reform szót ugyebár már nem is merem használni.

#430803 Előzmény: #430798

"Ez biztos nagyon faja, hogy ekkora a tartalék, csak mire elég ez mondjuk egy telibevert 2012-es leállásnál?"

11.600 milliárd FORINTnak megfelelő deviza? Bármire.

#430802 Hathor Előzmény: #430801

Pff Csilla :D

azt hittem elutaltad a zsédet Bétről. Nem tudlak követni, hogy egy hétig nem írtál, már tényleg azt hittem leléptél Bétről

#430801 Csilla76 Előzmény: #430795

Hali, nekem még a 15400 is nagyon jó lenne megint:-) beragadtam, de ha mégis rossz lesz az adat, akkor hátha lekuksizik megint oda. Ha nem, akkor 16k is elég lesz:-)

#430799 Hathor Előzmény: #430795

Ahogy elnéztem itt pár napot elidőztünk a bal vállban, nem kell ma visszatépni, jöhet egy sáv kijelölés itt pár napra 16500körül.

A bal váll alja 16180körül volt

#430798 gilgalad Előzmény: #430794

Ez biztos nagyon faja, hogy ekkora a tartalék, csak mire elég ez mondjuk egy telibevert 2012-es leállásnál? Itt majd repkednek a mínuszok gazdasági teljesítmény terén bőven 300-as HUF felett, hitel nem lesz, beruházás sem nagyon, közben államosítunk mindent amit tudunk. Erre ki kíváncsi a befektetők közül? Kína, ugyan már, ők sem hónapok alatt aktivizálódnak, hanem hosszú évek alatt.

Miből finanszírozzuk majd az évről évre újra termelődő 1000 milliárdos lyukakat? Még az sem fog segíteni, ha Matolcsy mestert szélnek eresztik...

#430796 Előzmény: #430792

"Nos, jövőre járulékemelések, minimálbér emelés."

~10%, és -10-15% EUR/HUF további romlás, ha leminősítenek. Ez versenyképesség növekedést jelent. Mondjuk én sokszor el szoktam mondani, hogy nekem történetesen jó ez, de úgy vélem, ez már az a határ, ami nem annyira jó már az országnak. Szvsz 300-330-on azért meg kellene fogni az EUR-t.

#430795 Hathor Előzmény: #430790

Át kell vinnem zsét nekem is a randomos számlára, a spreadben is lehet ezzel forogni, gyorsan vissza lehet kapni, ha mégsem jó az elképzelés a vételi, vagy eladói oldalon.

#430792 gilgalad Előzmény: #430788

Néha érdemes dekódolni királyunk szócsövét és magát a királyt is:

"A Kormány álláspontja határozott abban, hogy egy esetleges ország-leminősítés okai nem vezethetők vissza Magyarország jelenlegi gazdasági-pénzügyi helyzetére, hiszen a kormány minden körülmények között tartani fogja korábbi vállalásait...".

Az araboknál meg az volt a duma, hogy 1-1,5 éven belül ez az ország igen versenyképes lesz. Nos, jövőre járulékemelések, minimálbér emelés. Akkor hogyan leszünk versenyképesek, na? Simor Mandátuma jövő márciusban lejár, ha minden igaz.