már shortban megint.
már shortban megint.
Most hallom, hogy leminősítésről pletykálnak velünk kapcsolatban. Így nehéz lesz emelkedni...
szia. Na el is készült a várt formációm.
Jobb váll körül vagyunk.
Jöhet a német ipari adatra egy öröm, mert 4%volt előző, -2% a várt, ami elég tré, annál csak jobb lesz, hogy lehessen felhúzni 17Kra :D
már longban
Hello,
elég illikvid maszatolás volt reggel. Nyitás után rögtön negatív kt, aztán valahol 0 körül mozgott. Óráson nálam beadta az eladási jelet, persze ez nem jelent semmit.
egyelőre zártam
ügyes. Én lemaradtam a délelőttről, családot választottam, asszonnyal piacoltam kajákat venni.
Na lássuk hol vagyunk.
jobb váll alja 350es bux zóna körül de 500alatt már jó szerintem meg kell néznem.
Alakulgat :)
Úgy látszik bejött az esés a 3 bearis gap ra. :-)
Hihetetlen; shortot nyitottam, kiszálltam a longokból, és már esünk is.
Yo reggelt!
Jól lemaradtam reggel, msot értem géphez.
NYitóban megvolt a 17K közeli szint, most megyünk a várt jobb vállra le?
elkéstem kicsit erről..
Lehet, nem csak ma lesz az nyerő? Az inkáknak igazuk lesz?...
Nincs naposon 3. rés buxban, hatiban, otiban.
Molban is 2. jelent meg.
Jövő hétre marad az esés?
Én is tolok még rá, csökken a forgalom...
Hogy mi van? Szívás. Az a kis keveredés a poziciókkal most pont azt jelentené, hogy nem lennék vaskos minuszban és nyilván majd újabb fedeztért ácsingóznak rögvest, bezzeg nem igyekeznek visszaadni mikor nyerőben vagyok Bahhh...
áh...csak nehogy megint az legyen hogy minden ellenálláson átrángassák...mi meg végigshortoljuk...
ha holnap is nagyon tépni akarják várakozó álláspontba húzódom inkább..kivárok egy picit.
Volt egy próbashortkalandom ami nem jött össze,zártam,vettem hatit viszem tovább...