jól felrángatták a fene vinné el....na legalább könnyebb lesz esni innen ha tényleg megindul lefele..egyelőre még nem
jól felrángatták a fene vinné el....na legalább könnyebb lesz esni innen ha tényleg megindul lefele..egyelőre még nem
záróból short. Kis kellemes méretben, pici pozi
én úgy gondolom hogy USA estig esni fog...viszem a shortokat...megpróbálom még a holnapot...aztán meglátom.
Lassan már kezd sok lenni a felfeléből.
Pedig mennyit vártam rá 2-3 hete... szívás. :)
Vegyük úgy hogy kész van a fordított fejváll jobb válla...go fel :D
most adhatsz rá megint magasról :D
javíthatatlanok ezek az amcsik....xar adatra emelkedni ?
aaahh és nincs shortom. 740en álltam.. Na mindegy.
A jó qva öreganyját annak aki a futikkal szórakozott napközben...szervezett bűnözés címszóval hol lehet feljelentést tenni??
na essen már el ez az ék..
-----------
Olyat én is szoktam csinálni hogy délután 2 ig nem eszem semmit...fogyókúrázom én is. :))
Ej,pedig de kellett tegnap meg ma az a sok papír...most meg futás van.
most teszteljük az ék alját...vagy már törjük is ?
kérdés hogy meddig van lefele..ilyen időkben....mikor felfelé is húzzák mint a fene.
na megint berakom a képet és megint zutty le..
Grrrr...
-40 a KT
azt hiszem ma sem kajálok.
reggel 7óta nem ettem, nem ittam. Szokásos..
ejjhh a kapokodás és linkes hszbe nem tudok javítani.
Csökkenő háromszöget akartam írni. Egyelőre nem lenne nagy setup. Broki lakik jól csak vele, de ha megadná a löketet, akkor már jobb lenne
na néztem egy puritán 10perces Bux képet, mi is a helyzet.
Egy kis csökkenő ék letörés lehetséges?!
most látom hogy 401.000 lett a munkanélküli adat...de ZÖLD :D mert a marhák 411-re várták....
mondjuk erre esni kell mert 400.000 felett azt jelzi hogy csökken a gazdaság.
Akkor nem regisztráltál az új oldalra, azért nem kapsz. Emlékszem, hogy benne volt a levélben, hogy regisztrálni kell, mert aki lemarad, kimarad és addig nem is kap elemzést.
Írj nekik mailt!
Ez most bonyább mert nincs kaja :D
így nincs mit falnom 2perc alatt.
Zeeh: köszi.. régen jött napi komolyabb elemzés is tőlük, egy éve semmi egy mail sem, csak egyenleg értesítő..
Adat 395előző, 411várt, 401lett. Melyik farkunkba harapjunk?
én inkább egyikbe sem :D
egyébként mizu a shortokkal?
16.xxx es bekert mondtál, hogy csak azok maradtak keveredés miatt. Mi a terv, ha nem titok