Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#430424 BudFox Előzmény: #430420

van a mozillához egy "reload every" kiegészítő..ott be van állítva hogy minden 1 percben töltse újra nekem a Stooq ot...tehát mindig frissül az oldal..mert magától leállna.

#430420 Hathor Előzmény: #430416

mindegy a lényeg, hogy igen a stooqs táblázat alapján nézed, erre konkrétan nem válaszoltál, csak azt mondtad, hogy szerinted reál a stooq, meg hogy kivontad. Nem baj, kikövetkeztettem, harmadik rákérdezés után.

Bocsi a többiektől a sok hsz-emért.

Na kéne valami kaját kreálnom, asszony a telken apósékkal, mehetek 4körül gyerekekért is..

#430418 Fornit Előzmény: #430410

Csak az amcsi indexek realok a stooq-on, a grafikonjuk is. A többi pl Dax, egyedi részvények stb már késleltetett.

Ja, úgy látom a devizák is valós idejűek..

#430417 Hathor Előzmény: #430414

Hogyan kapsz erstétől ilyeneket? Mki írja.. nekem nem küldenek. regisztrálni kell? traderszoba, vagy broki kell hozzá?

#430416 BudFox Előzmény: #430410

láttam előtte hogy +0.92 % körül volt..hirtelen +0.12 lett kivontam fejben :-)) -0.8 % os esés igy jött ki.. fejben gyorsabb

#430415 Hathor Előzmény: #430408

Másik hír:

Címkék:adósságválság,spekuláció,IMF

Gyűlik a muníció egy Magyarország elleni spekulációs támadáshoz

Nem sok választja el Magyarországot attól, hogy spekulációs célponttá váljon, miután egymást érik az ország gazdaságáról szóló negatív hírek. A görög válság miatt minden kisebb bizonytalanságra érzékenyek a nemzetközi befektetők. A kormány elutasítja, hogy újabb IMF-hitelkeretre lehet szükség, de ha szélsőségessé válik a gazdasági helyzet, a végső menedéket mégis ez jelentené.

------------------------------------------------

most minek kell bemajréztatni mkit?

Egyébként tegnapi Portfolio esten volt egy táblázat és abban mutatta a grafikon valamilyen felmérés alapján, hogy országunk a legsebezhetőbb európában.

Erre jött a hír, hogy 30% az esély a magyar államcsődre.

#430414 zeeh_ Előzmény: #430369

Meg is küldte jó 45 perccel ezelőtt az Erste az elemzését.

"Belépési pont: 1.030

Kiszállási pont: 1.220

Stop-loss: 1.089

Hozam/Kockázat: 190/59"

#430410 Hathor Előzmény: #430406

de Te hol láttad azt a -0.8%ot rögtön?

Mert nekem lelógott egy bazi nagy fehér gyertya, de te mit nézel?

ja Forint válaszolt, akkor nem árt néha azt is megnéznem, azt hittem késik.

A grafikon is reál benne?? ezen meglepődtem

#430408 Hathor Előzmény: #430405

Már csinálják a jövő évi emelkedőnek az előzményeket:

Jövőre Magyarország bruttó hazai terméke (GDP) -1 és 0 között alakulhat Bod Péter Ákos egyetemi tanár, volt jegybank elnök, korábbi ipari miniszter szerint, aki a svájci, brit, francia, olasz és német kereskedelmi kamarák által szervezett találkozón csütörtökön Budapesten azt mondta, a költségvetés jövőre korrekcióra szorulhat - tudósít az MTI.

már mindenki erről beszél, hogy milyen rossz lesz a GDP.

Ha tényleg rossz lesz, akkor kit fog meglepni? =emelkedés

Ha jobb lesz, akkor tényleg meglepődünk=emelkedés

Már mki erről a nagy jövő évi recessziról beszél. Azt árazzuk most.. nem? ,-)

#430406 BudFox Előzmény: #430405

Stooq szerintem valós idejű

és az adatok leghamarabban a MArketwatch -on jelennek meg.

#430405 Hathor Előzmény: #430404

Megint elszállt az írásom..

Szóval elég 5%ban nyerni, csak az hosszú legyen éves szintű, és legyen 95%rossz, de az csak napon belüli rövid bukó.

Azt írtam még hol nézed a futit, hogy ilyen gyorsan válaszoltál velem együtt?

Stooq késletetett nem?

#430403 BudFox Előzmény: #430400

..kösz....:-)) mondjuk még igy is rengeteg-rengeteg hibát elkövetek.....mondjuk ki nem ?

A guruk is azt írják hogy 51 % -ban nyernek 49 % -ban veszítenek..

#430402 BudFox Előzmény: #430396

jah, robotok kereskednek egymással...vagy riasztást adnak amikor el kéne adni...de a gombot az emberek nyomják meg...nemtudom...

sokan meglehet visszasírják a Tőzsdecápák beli világot 1987 ben..amikor még több embernek volt munkája a tőzsdén..nem voltak ekkora rángatások sem..meg lehet nézni a régi grafikonokat...

#430398 Hathor Előzmény: #430394

ha emelkedő képet rakok be megtépik, ha felrakom a nyami S&P esést beszakad rögtön.

Előre kell pozit felvennem, utána képet belinkelni, mert így nem jut semmi sem.

:DD