Pesti parketten nem számítanak a héten az adatok,korrekció van...mese nincs :D
17e ellenállás hati vagy bux? tartott a tegnapi shortot,17e alatt dobok még rá,kétszáz pontért nem stoppolok,csak ha elszállunk :D
Pesti parketten nem számítanak a héten az adatok,korrekció van...mese nincs :D
17e ellenállás hati vagy bux? tartott a tegnapi shortot,17e alatt dobok még rá,kétszáz pontért nem stoppolok,csak ha elszállunk :D
nem hiszem, mert csak most írtam be. 650en.. már nyitottam is vissza.
úgy legyen kolléga...én is erre tettem fel a rulettet :D
Waszi...mindjárt meglátjuk az irányt remélem...délutáni adatot meg egyenesen rosszabbra várják.
De tény, hogy nem én irányítom a piacot, így bármi lehet.
Végre mától megcsinálták a reált Markers 5ben. Eddig kézzel kellett frissíteni, alig volt kedvem nézni, mert mindig kézzel kellett frissítenem a reálját.
Telekomban is 520körül van egy nyakvonal.
S&P-ben meg mint mondtam 1150-60körül ellenállás nálam.
én meg úgy vélem itt fordulunk lefele...
de délre, délutánra kiderül hogy mi a szitu..
Herceg ? akkor én adtam neked meglehet :-) kiszórtam az összes tegnapi longot...
17Kn van egy ellenállás még egy fordított fej-váll nyakvonala
Ott meg kell állni, onnan visszamehet 16.300-350körüli jobb vállra le.
OTPt elviszik már 3300ra az csak 30pont. Ott van 161.8as fiboja
Lassan,botladozva de felfelének tűnik...
kistoppoltam a shortot
:D
ne ebből a hozzá szólásból az olvasható ki, hogy olaszban süt a nap... :DDD
látod gyönyörű a tőzsdepszicho... tegnap még halálvárás.. ma meg már süt a nap.. olasz leminősítés mellett..
ha akkora a shortod mint a longot akkor nem csináltál semmit..de nagy forgalom mellett..
Sztem Rg kiszórakozta magát,10% on zárt,Molly és Oti is ment +5% felett,bux szintén +5% felett zárt...holnapra némi visszaesést mintha ennyi lett volna aztán go to 17e fölé...vagy nemtom,hétvégén ez is szóba kerülhet :D