ISM index 53 lett..ugyanannyi mint az előző
hehe _:)
mi ez az új oldalad ?egész meg vagy erősödve hallod -e :D
amúgy frankó, meg minden....és milyenek az új tapasztalatok ?
bővültem 300 felett remélem nem zászló mert tökön bököm magam
(be szép a könyv...tök korrekt...)
bűnbaknak kiváló :)
toltam egy shortot adat előtt.
Mondjad Bud koma, hogy jó is!
A 153kontis long 7milkás mínuszod megy vissza 6milkára, ellenben a shortokon újabb milka vesztő van, így mindegy, mindenképpen jó, mondjad ezt ,-)
a Te gondolatod mindig jó, akármerre állsz, csak b*zi a piac... :D ezt megfigyeltem :)) rövid long kiszórva
én is ettől tartok.. hogy húzni akarják fölfele..ahhoz nagyon értenek..
Waszi - kivéve ha holnap újra ugyanez lesz mint ma...
affenébe..hogy nem zártam tegnap...reménykedtem hogy mennek még lefele is..jó is volt a gondolat csak ez a Börni megint közbeszólt.
Igazából a helyzet azért érdekes, mert nem tudni, hogy S&P fals letörést csinált, vagy már vissza is tesztelte a letörési szintet és elindul újra lefelé. Sőt igazából naposan még le sem törte. Pár nap, és kiderül. legalábbis bízom benne.
shortok nyerőben zárva, longot meg nem kaptam megtépés előtt :(
Bux +4,5%...lesz honnnan esni,nyugi.
USA jó felé indult...remélem lefele is olyan lelkesek lesznek mint tegnap felfele az utolsó fél órában....
most egy ilyen semmitmondó piaci véleményre meghúzni az egész piacot 3 % -al az milyen már ? ennyire nem kéne elkomolytalankodni az egész tőzsdét.
én is erőltetem..csak nehogy ráfázzunk... ijesztő hogy nem akar most egy picit se esni.
Amúgy tényleg olybá tűnik...
Nah kivi leszek erre a hambis ralistára :D
:-)) Ahogy én nem ismerem a Te stratégiád, úgy Te sem az enyémet... A tegnapit a short zárásokra értettem. Én már nem ugrálok olyan gyakran, lévén 37 éves vagyok. :-)) Meg 2-3 éve sokat szívtam is az állandó ki-be ugrálással a pozikba.
lefele eröltetem
amennyire ismerhető a BÉT, most az következik hogy beszopódnak azok (is) akik a lejjebb lévő shortokat itt fent behigították :-)
szvsz iránymutatásra várunk, hogy azért mégse röhögtesse ki magát teljesen a bét
(szoktam olvasgatni egy hambi tréder srácot ő határozottan rallyt vár és tegnap bevásárolt FAS-t,
kivi leszek, általában elég jó trédjei vannak, de mondjuk ami itt van teljesen más...)
remélem hatiban zászló épül :)