A fej vállat én is adom!
kb 400 pont még akkor is lesz benne.Igaz De én már-majd azt nem merem tartani.
A hullám lejjebb viheti, A hullám előző alj alá kellene menni jócskán, sztm most fejváll alakul.
akkor holnap veszek egy humetet meg egy phyl-t is. Ezek B-s részvények?
A bux meg holnap + ban zár. (Mivel - 1000-es záró nincs.)
:-))
még Phylaxiád sincs ? :D nahát....:-))
holnap azért érdekes nap lesz az biztos...nemtudom meddig megy le még a bux, de reggel talán kiderül.
vigyázzál magadra, volt longod és mertél ide is írni... Szóval nem tudom mit képzelsz magadról :D:D
Le ne essenek a pandáid... :D biliben a keze uram :))))))
Ez sztem perverzió inkább,stikában nincs hozzá Humeted? :D
Esés részemről is megszavazva,topikot át is nevezhetnénk 0912 shortra,mert sztem idén itt még a long szó nem hangzott le :D
Én már reggel beraktam az ordert :P
Megszavazom az esést, de előtte 14 300 nál ujra akarom nyitni a shortokat :D
Én vezettem :)) 13900 alatt újabb 500pontra lehet esély, sztm szavazzuk meg :))
Sztem jól tetted, ha jól látom fibo szint.
én is akartam ott zárni csak ponr akkor valaki jött nekem okoskodni, és mire visszaklikkeltem már megint 14000 felett volt...:)
felirtam. Pozim most nincs, kivéve 35 db otp rv. (Csak az izgalom miatt...) :-DD
csehek 6% felett estek, nekünk holnap 4 elég lenne :) Ne legyünk mohóak, most akkor fog mindenki megőrülni 0forgalommal leesünk:D
Itt lehet kívánni is? :D
Ezen a héten essünk,jövő 7en emelkedjünk,nem kell ezt bonyolítani :D
Én meg minden shortot zártam ma, 14750 ről, 14650 ről, meg 14060 ról volt. 13960 on realizáltam a pakkot. Hiába no, türelem rózsát terem : )
holnapi - lehetséges - scenariok:
- túl estük usa-t és holnap egy kis fel korrekcio
- nyitoban eszméletlenül leesik a hati és lehet longolni (vagy 200-300 pontot a nyitóhoz viszonyítva), majd utána short
- mai záróban nyitott shortokat nyitóban dobni vagy kockáztatni és további esésre spekulálni.
Ez a túl nagy esés se jó :-D