tudják a tutit ;-))
hati is megindulhatna már végre, szeretnék magasabban is ráadni
tudják a tutit ;-))
hati is megindulhatna már végre, szeretnék magasabban is ráadni
Úgy nézem nem nagyon kell félteni mégse a ricsivásárlókat a mellékhatásoktól :)
tőletek a tuti
tótam vissza a longot, mol kitört. mehet a zúzda :)
Vasárnap voltunk éppen Kőszegen :-))
egy bezárt kávéháznak a berendezéseit néztük meg..
ON
meglátom estig mi lesz..ha nem akar esni akkor zárok shortokból...
Ráért volna pár száz ponttal lejjebb is. Gondolom becsokiztál hogy már 2 vasipasi van a fedélzeten. :-P
csodálom azokat akiknek ilyen szintről van most shortjuk... így kell tőzsdézni... gratulálok...
lezártam a shortot :))
Viszont kívánom a sok pénzt, szvsz 16.000 környéke viszonylag kis kockázatú short belépő, a rés adta lehetőséget megjátszva, ésszerű stoppot használva. Jó magam csak a fő trend irányába kereskedem, inkább kihagyok lehetőségeket, nem szeretem ledarálni magamat. Amíg S&P ennyire lefelé áll, addig nálam nincs long. Szvsz miután tanári módon visszatesztelte a letörését, egyértelmű hogy első körben megfogja nézni 1020 és talán 900 környékét is. Buxot 12000 környékéig várom. Persze nem két nap alatt. 23.300 óta építgetem shortokat, elég jól hozott idáig, remélem még fog is.
nemtudom...én félek a longoktól ilyen időszakban...ti is láttátok...5.ször próbálta meg a longot a nagy esések óta...3-szor minusz lett belőle, egyszer egál, egyszer meg pluszos...a múlt héten amit lezártam 15.800 on..
inkább maradok a short mellett még.
Hello.
Hova valósi is vagy te ?
lehet hogy innen a szomszédból trédelsz..meglehet :D
most plusszos :)
Sok pézt kendnek is ebben az esetben,ja nagy short lesz,tudtok majd 17e felett is adni :D
Piszkosul vigyáznak arra nehogy plusszos legyen a a kamat!
Nagyon régen írtam már Stocklandyardra(akkor sem sokat), ezért először udvözölném az Urakat! Most is csak azért, hogy biztosítsam földimet(Bud), hogy nincsen egyedül a shortjaival, én is ezt építgetem ma is, úgy látszik mi "vazsiak" szeretünk negatívkodni. :-)
5e pont le,1500 fel...ezzel a keresettel Te sem lennél elégedett :D
Hathor megmutatnád az aktuális Elliotot?
Rg szépen hátára kapta buxot,Molly alakul,Oti sunyít..
BUD koma ez 14600on fordult.
azóta nyomja az elliott szerkezeteket fel.
akkor szépen bevásároltam megvolt 100fölötti konti, de hiába a piac vakarózása kirázott
SP 4óráson még tartja a lobogót, sajna el kell mennem délre az önkormányzatba lejárt lakcím kártyámat csináltatni..