Regisztráció Elfelejtett jelszó

Gasztronómia

Demcsák Zsuzsa is kiadot…

#453941 Sumér harcos

Demcsák Zsuzsa is kiadott egy szakácskönyvet,hátha veszik az agyatlanok.

gondolom milyen tudással bir,mint Hegyi barbara gondolom,pont annyival.

inkább rúdon táncolna tangában, tűsarkúban a kis fotoiból itélve az jobban állna neki,mint kreált mesterség.

Re: nincs cím

#431099 Zabás Előzmény: #429435

Slambuc

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából

A slambuc egy tésztából és krumpliból készülő, paprikával és szalonnával ízesített pásztorétel. Bográcsban főzik, ha nem bográcsban készítik, akkor nem nevezhető slambucnak. A slambuc hajdú-bihari tájjellegű étel, valószínűleg a Hortobágyon készíthették először. A Hortobágyon kívül a megye többi részein is ismerik és készítik (pl. Hajdúszoboszlón, Hajdúböszörményben, Derecskén, Konyáron, Sárrétudvariban, Létán, stb.) Az ország többi részén is főznek hasonló ételeket, azokat azonban más névvel illetik és elkészítési módjuk is kisebb-nagyobb mértékben eltér.

Re: nincs cím

#429433 Sumér harcos Előzmény: #429429

én slambuc vonalon nem is tudok irni,nem vok slambuc vonalon kompetens...soha nem készitettem még..:)

amit irok tetszik?konkrétan?

verseny?szakács vagy?

Re: nincs cím

#429419 Sumér harcos Előzmény: #429417

öö izé....

a család egyik ágán szokásban volt a másikon nem...

én a "nem táborhoz tartozom,ergo ki nem állom..

Re: nincs cím

#429415 Sumér harcos Előzmény: #429413

lássuk a receptet:)

én nem ettem...

ezt Erdőbényén szeretted volna sütni főzni,de nem látom a jelentkezők között a nevedet:)