na tépés van, mire?
Jön a megmentő sereg a dupla aljat tartani?
kis 5perces dupla aljakat látok csak kint, amik kipattantak
na tépés van, mire?
Jön a megmentő sereg a dupla aljat tartani?
kis 5perces dupla aljakat látok csak kint, amik kipattantak
szívgyógyszer felé... :)
Maga merre áll? :D
300 alatt csippentettem kis hatit...
:D mantrázzad :)))
Vagy jól shortbaültetnek mindenkit :D
Rg-t vajon beadják nap végére?
1000 -et jó lenne tényleg megnézni a hetekben...minden elemző ezt szajkózta hogy 1000, stb...akkor pedig a jóslat beteljesíti önmagát....igy szokott lenni
szívesen segítünk ha tudunk...de alapszabály hogy csak óvatosan lehet hallgatni másokra...
sokszor mi is csak találgatunk hogy mit kéne csinálni :D
Bankrendszert ütik ebben a nagy válságban mindig, ha ütni kell.
2008ban is ütötték, meg utána többszörözte magát.
http://postimage.org/image/2fwigddgk/full/
Itt van SP.
Na most ívelt egyet sp, sáv szerint letört, de egy dupla alj még kinézhetne nekem, bár láttam már szebb dupla aljat is.
Amennyiben az ívet nézem, abból is pattanhatna fordított fülescsésze forma szerint. Kicsit fura nekem ez az ív töré, de ha törik, akkor meg ahogy mondtam 100pontos sáv váltás 1000re.
Valahogy így gondolkodom.
Sort zárva 15300-on. Követtelek titeket kicsiben. Szenzációsak vagytok. Köszönöm. Eztán is bízom az ilyen számításaitokban
Otit mijé kell ennyire bántani?
már el is kezdődött az ugrálás meg az agymenés...őrület..
Nagy ugrálások lesznek ma is SP -ben Dow Jones ban is...szóval tényleg figyelni kell őket, és ha elérték az aljukat, azonnal ki kell szállni itthon a shortokból szerintem...mert nincs forgalom benne lefele...nem nagyon tudják lenyomni az árakat lefele...
résen kell lenni.... ma még tartom a shortokat szerintem...holnap beállítok valami követő Stop ot..aztán meglátjuk hogy üt ki...
A célárat ma kipipáltuk, 250ről beszéltünk nem? :D
SPben nézzük az ezer körüli szintet, ahol kinéz egy nagy fej váll nyakvonala, onnan pattanhat 200pontot fel kb.. de nem rohanok ennyire előre.
MA még azért egy dupl alj is lehet S&Pben;, ha napvégére behülyül.
HA nem hülyül be, akkor 1000re várható.
Azt látom mi már előre estünk többet, eléggé lent vannak a részvényszintjeink. Talán kitartunk S&P 1000rel együtt egy dupla alj szerűre.
Ricsit tartják, MOL is virgonc, OTP már viszonylag jó le van ütve..
Mi van még? Telcsi? Abban délelőtt még emelkedő zászlót is láttam :D
15.250 -en vagyunk....ez volt a korábban meghatározott célár...
most kell megnézni mi lesz...
USA nagyon zuhan... már -1.55 % on állnak.
már 10 millió minusz van a sok longon...:-)) ha lezárnám most...de ez csak ilyen napi elszámolás lenne...másik részen ott van az egész évi nyereség, meg a lezárt shortok utáni nyereség..
ezért jó ha egyszerre lehet longolni-shortolni....sokkal egyszerűbb minden.
mester Úr !
van valami célárad most ?
meg a helyzethez nézve is ? még el sem olvastam Egon bácsit a héten....ma szabadnaposok vagyunk..csak itthon a ház körül dolgozgatunk éppen..
a felső 90 kontraktus átlaga 24.000 lehet, most néztem meg :D
szép összeg lesz az elszámolásnál, ha majd lezárom :D
Még szerencse, hogy a fenti longok is apadnak, ahogy esik az index. :)