A fenti longok azért kemények a jelenlegi nyerők ellenében, mert lefele csak zárogatsz, de a a fentről jött long egyfolytában jön le.
Mennyi a fenti 153konti átlaga?
A fenti longok azért kemények a jelenlegi nyerők ellenében, mert lefele csak zárogatsz, de a a fentről jött long egyfolytában jön le.
Mennyi a fenti 153konti átlaga?
Hati hát.
Menjen lefele, akkor nincs gond. Utálom,ha nem azt csinálják amit mondok.
A realizált nyerőd terhére tudsz nagyobb teret engedni neki. Ha meglenne a korábbi pozid, az is abból mozogna negatív irányba...Hidd el a FiFo, Lifo és társainak csak akkor van jelentősége, ha év végén adóelkerülés miatt inkább a kis nyereségűeket zárod le...Összeségében viszont semmi.
én se értem a problémát
azt nagyobb problémának látom, h nem engedik esni a buxit
mi lehet a koncepció? ki érti ezt? én nem.
Én is igy csináltam az elmúlt hetekben....
zárogattam a 22.000 felett nyitott shortokból.
1 zárt kontraktus után kb. 33.000 forintot kellett rátölteni a derivatív számlámra..de az elszámolásoknál meg ott van a hatalmas nyereség.
Szerintem nem gond ha abból zárogatott neked....
úgyis minden nap elszámolják a bróker cégek a határidős kontraktusokat...
nekem pl. 223 kontraktus short van most nyitva...ezek már mint 17.000 - 16.000 - 15.000 -nél nyitott kontraktusok - a régieket bezártam.
Longban meg nyitva van 153 kontraktus ezek meg mind év elejéről...- 7 millió forintot ír ki a pillanatnyi long pozíciókra...
szerintem nem gond...ha majd zárogatok akkor ebből is- abból is zárogatok apránként..és elfogy mind...
Vagy megkérem a brókert hogy egyik záró szakaszban zárják le egyszerre az egészet.
Hülye kérdés, de bux hati? (Mi más lenne itt?! :))
Ha igen akkor nagyon mindegy a napi elszámolás miatt. Feltéve ha nem ma nyitottad őket, de az árból ez egyértelmű.
Maximum árnyereség számításnál nem mindegy, mert ott kiker-beker közötti realizált eredményt kell számolni, de azt meg úgyis úgy párosítod, ahogy akarod, attól függetlenül, hogy a bróker mit zárt a valóságban. Másfelől meg buxban az is mindegy, hiszen minden záródik úgyis adóéven belül 1112-ben.
Az igaz. :) De mehetne lefelé és akkor nem lenen senkinek furcsa. :)
ez korrekt megfogalmazás egy harcostárstól :)
Számtanilag nincs, de kisebb a mozgásterem, kevesebb időm van mindenre ha fordul a kocka. A nyereségből is sortokat nyitottam és most sokkal volásabb az egész pakkom mozgása, mint lett volna ha úgy csinálják ahogy mondom. Ráadásul kb egy helyen van egy csomó konti ami szintén nem lesz kóser ha netán zárni kell..
Javítsatok ki ha rosszul gondolom, de ezt szerintem elkúrták egy kicsit
(vagy nagyon, ez majd kiderül)
De a számládon meg ott figyel a realizált nyereség...vagyis buktád nincs.
:-) Bocsáss meg a meggondolatlan minősítésért. Nem ismerem a kereskedési stratégiád, így nincs jogom megítélni a lépéseid logikáját. Többször nem fog előfordulni...
Nem mostani téma, hanem a forgalmi jelentések közül egy ideje hiányoztak a magasról érkező nyitott pozíciók, és rákérdeztem, hogy azok miért lettek bezárva, ugyanis én erre nem adtam megbízást
16xxx átlaggal vannak nyitva és nem ezek közül zárt, hanem a 22000 körülieket zárta be és nyitotta ujra 16xxx en. számtanilag rendben, de rosszabb pozíció ha jól értelmezem, mindenesetre nem azt csinálta amit akartam és most bszhatom a profitvédő stoppokat meg a kiépített pzíciót
szerintem se baj...csak a napon belüli elszámolásnál lesz kis gubanc, de holnapra helyreáll a rend...
pontosan mit is kéne csinálni ?
honnan vannak a kontraktusok megnyitva ?
számtanilag úgy néz ki rendben van de rosszabb a pozíció :(( most mi az istent csináljak?
Égnek áll a hajam! Brókerbácsi azt mondja semmiféle károm nem származik abbol, ha véletlenül a legfelső sortokból stoppolt ki egy csomót a 16ezresek helyett... áááá
Hogy is van ez? Rendbe lehet ezt tenni?
az lehet, de nagyobb bolt, mint amikor kitágul a kt... Senki nem kapkodik... 500pont nyerő volt.
már meg is volt egyszer .-)
kéne átváltanom forintra meglehet...van kb. 800 Euróm...amit még 265 ért szereztem..
:-(( Kapkodás... Prompt piacon mihez kezdesz, tdt short, amit nap végén muszáj zárni? (Longot fel sem tételezem... :-DD)