Forexen EUR/HUF egy fos termék, drága szerintem, és nem is nagyon kapkodják.
Eur/usd kell a kezdőnek, azon van forgalom.
Forexen EUR/HUF egy fos termék, drága szerintem, és nem is nagyon kapkodják.
Eur/usd kell a kezdőnek, azon van forgalom.
CHF-ben szerintem felülről közelíti a 0-át. EUR jóval komolyabb, de nem tudom, nekem is Erste meg K&H treasury szokta mondani az infókat, ha cégügyben hívom őket. Ha akarod megkérdezem őket. Csütörtökön jön Debrecenbe Barcza György (K&H), szerintem a legjobb makroelemző itthon. Remélem fog mondani érdekeseket.
Tényleg a forint / Euró vagy Forint / Chf -ben mennyi szokott lenni a napi forgalom ? most egyik ismerősöm mutatja majd meg a forexet...mert még nem is láttam hogyan működik az...
Otit is lekötötték rendesen (3 055). Második rossz jel. HUF, oti, a két legerősebb magyar indikátor. Többi csak marginális bohóckodás.
Kijöttek a vártnál jobb makrok és mínuszolgatnak a futik tovább
Srácok! Tényleg sok minden a long irányba mutat, de forint nagyon gyalázatos. Ma multicurrency hitelnél átmentem devizaoldalra a cégnél egy nagyobb hitellel. Az fx-trader szerint, aki az ügyletet csinálja forint nulla forgalom mellett gyengül. Az pedig nem jó jel...
tán most nem fog.. :-) egy ríl menüsort nyomatnál szegény szerencsétlen mobilosnak..kösszi
Ricsi 30K felett.
MOLt húzzák 14.950közelébe, 15Khoz.
OTP ugrik egyet egy jobb futira és indul a menet fel.
Mondjuk ez most nem látszik 296os euro mellett.
csak nehogy a Te agyad is eldurranjon ,-)
csak vicc volt, mert néha elszokott.. :D
Viszont a vége mindig ugyanaz,hepienddel végződik :D
Fentről rés, lentről rés..
Középen maszatolunk. Olyan ez, mint egy uncsi szexfilm :D
A rést betöltve, azt elhagyva jönnek majd a piaci szereplők.
15500. közép szint. Érezetem én ezt lefele, hogy erős szint lesz ez ,-)
Tudjuk hogy tartod,mindig,minden körülmények között :D Tényleg nem tűnik nagyon erősnek itt semmi..
én tartom a shortot...nem lesz ebből semmi emelkedés szerintem... csak pillanatnyi stop kiszedés volt az a 13 pontos SP zöld gyertya.
Hát én semmit, az biztos :(
Merre? Azóta fordult 700on vagyunk megint.
Na most mit is csináljak? :D
indula :)