háj, ma nem voltam gép elött csak késő délütán, amikorra elment a vonat :((
gratulálok a nyerőknek, nekem majd legközelebb :)
háj, ma nem voltam gép elött csak késő délütán, amikorra elment a vonat :((
gratulálok a nyerőknek, nekem majd legközelebb :)
Ez a New York-i tőzsde könyve vagy a BATS-é? Mondjuk a Citinél levő pár százezer ajánlatból ítélve csak a NY-é lehet.
A könyv adatok is késlelteve vannak? Ez nem igazán derült ki a Book Viewer - Last updated 11:27:09 sorából. Holott a Market Volume-nál megemlítik, hogy : (Data is delayed at least 20 minutes)
Hát itt nem nagyon ugródik át a stop. :)
gondolom ráklikkeltél a több link szóra :) LEhet nem egy linkről beszélünk, de du-n linkelted be budnak Én meg töltöttem is fel :D
már fent van :D :P
Bakiba - nagyon frankó ez az USA oldal....minden részvénynek fennt van a könyve :-))
ime egy Citygroup könyv
46,288 3.61
74,725 3.60
127,160 3.59
137,560 3.58
160,460 3.57
Bids
166,239 3.56
207,685 3.55
114,882 3.54
79,120 3.53
155,876 3.52
Még sose láttam USA könyvet...mintha valami tabu lett volna. senki nem is akart róla tudni mikor kérdeztem...hát hiába nincs usa kereskedési felületem.
Köszi mégegyszer.
egyébként fejváll tervem alakul :)
http://stooq.com/notowania/?kat=i3 csehek útmutatóak holnapra, ott nincs mol :)
nekem meg de jó h pont átugrotta 10 ft-al a stoppomat... remélem reggel vissza is ugorja..
most záróban nem volt időm beállni 14050re tettem volna még 10k-t...
azért telekomot csak összehozzák... ügyes.
Nagy bizadalmad van ebben az esésben,pedig vigyázni kell nehogy holnapra vége legyen a medvepiacnak :D
attól nem, inkább, hogy nem lesz kinek adniuk :))
Ezek szerint nem félsz attól hogy most megveszik az esést usákok.....
addig húzigálják ezt a xart, hogy ráadok még.. .bohóckodnak itten a szaraikkal... Próbálják megvenni, de kintiek már sejtik az esti zárót... Nem véletlen adnak.