Regisztráció Elfelejtett jelszó

Bemutatkozik a munkaszitu.hu

Re: nincs cím

#429980 Kissherceg Előzmény: #429973

1. túl sokat mész pf-re, eszembe se jutott :)

2. HP = Hewlett Packard, elkezded beírni a keresőbe és már listázza is ki neked

3. Igen, mert mindegyik szükséges. Irányítószámot megadod, kitölti neked automatikusan a várost és a megyét.

Adat pedig törlődik valóban.

4. sajnálom

5. Annyi segítség van az oldalba építve, hogy minden a lehető leggyorsabban haladhasson.

1. dizájn: nekem rögtön …

#429973 -sabe

1. dizájn: nekem rögtön a portfolió ugrott be

2. keresés: HP-ra akartam keresni, minimum 3 karakter?

3. új cég regisztrálás: kitöltöm az adatokat (nem mind), mikor elküdöm az adatokat visszadobja, hogy "A rövid cégnév, az irányítószám és a település megadása kötelező!" - ebből csak az irányítószámot nem adtam meg! Ami még bosszantóbb, hogy minden beírt adat eltűnt - nem kezdem újra...

#428895 Bendeguz Előzmény: #428883

Jól feltételezed! A vicces, hogy amikor pénteken a feltöltési hibát jeleztem, akkor én töltöttem fel azt a céget. Tehát nem értem mi van, de mindegy is :)

#428883 Kissherceg Előzmény: #428879

azt nem Te töltötted fel, csak elfelejtettél rákeresni :) Persze, csak ha feltételezem, hogy melyiket tetted fel.

#428879 Bendeguz Előzmény: #428875

Remek! Bár inkább opcionálissá tenném a helyedben. Vagy mondjuk 5 értékelés után legyen csak látható a feltöltő. Mert belátom jó ötlet kiírni, csak nem addig, amíg hótt egyértelmű, hogy mi a szitu. Pl. a mostani munkahelyemre nagyon büszke vagyok, ott még jól is jöhet, hogy én töltöttem fel. Tudod, nyalni csak felfelé érdemes :D

#428875 Kissherceg Előzmény: #428873

kiszedjük a cégbeküldő nevét, úgy döntöttem :) egyébként 77% neked rossz? Enyém jóval kevesebb :)

#428873 Bendeguz Előzmény: #428869

Jól van, végül is nem bosszúból töltöttem ki, teljesen objektíven értékeltem a tapasztalataimat. De azért örülnék, ha kitörölnéd a céget, mondom utána belépek más néven és felveszem újra. Nos? :)

#428869 Kissherceg Előzmény: #428867

személyes profilodról semmi nem derül ki, Nincs semmi informatív rajta, de ha olyan névvel reggelsz, és fórumozol például ott nem lehet segíteni. Nézd meg mit látsz egy személyes adatlapon, ott van a fórumban két bejegyzés, klikk a nevekre.

Szóval a főnököd soha a büdös életben nem talál meg és azt se tudja, hogy értékelted e a céget... :)

Szóval nem a neveddel kell reggelni. Egyébként, ha nem Te küldöd be a céget, akkor tényleg sehol sincs nyoma. Itt még lesz belső levelezés is, azért jelenik meg a beküldő neve, hogy lehessen kérdezni pl.... Aztán válaszolni nem kötelező :)

#428867 Bendeguz Előzmény: #428859

Ebből okulva lehetne olyan lehetőség, hogy anonim az egész? Szerintem senki se szereti, ha egy évben többször is életveszélyesen megfenyegeti a volt főnöke... A saját profil törlése miért nem lehetséges? Adatvédelem? :)

#428859 Kissherceg Előzmény: #428856

nézd, ha ilyen egyértelmű nevet adsz :) Főoldali statisztikák jól működnek, csak most kevés még az értékelés... Azért nagyon hasonló.

Egy általunk bevitt cég értékelésénél nem látszik, hogy ki-mit értékelt. Egyébként köszönöm szépen!!!

#428856 Bendeguz Előzmény: #428119

A főoldali statisztikák hogy működnek? Nem nagyon stimmelnek... Mikor látom a saját feltöltéseimet? Miért láttam a saját nevemet a cég feltöltésénél? Más is láthatja? Nem kéne... 2-t feltöltöttem :)

Kúl az új oldal, Főnök! …

#428118 Csusza

Kúl az új oldal, Főnök! ;-)

Szerintem jó ötlet, persze a neten úgyis könyörtelenül szétválasztódik a jó a rossztól. (elég ha csak az én oldalam alacsony látogatottságát nézzük... :-D )

Stílus, dizájn szerintem rendben.

Funkciókhoz nem tudok hozzászólni, mert munkahely-ügyben olyan nagyon nem vagyok járatos... :-)