Én egész nap nem értem rá..
rohangáltam, tudtam, hogy agymenés lesz. OTP topikban nyomom a kommentet..
oda beraktam a képet.
http://postimage.org/image/9godtmuc/full/
B.pontra futtatták buxot, itt zártam reggel :DD
Én egész nap nem értem rá..
rohangáltam, tudtam, hogy agymenés lesz. OTP topikban nyomom a kommentet..
oda beraktam a képet.
http://postimage.org/image/9godtmuc/full/
B.pontra futtatták buxot, itt zártam reggel :DD
jó nagy itt a topikban is a forgalom :D mint a new yorki tőzsdén, ma :D
a szakértőket kérdezném : Ma ugye hó végi / negyed év végi záró is van..ha nem lesz felkötés, záró körüli nagy vételi erő az mit jelent , a továbbiakra nézve ?
további esést ? vagy mit ? jövő hétre gondolok....
adatok jók...futures esik..USA esik...meglátjuk..lehet zárok.
adatok is vacakok de meg sem mozdultunk..a későbbi fontos index adatokra várunk..arra lesznek nagy mozgások az tuti.
azért gondolom, hogy tartani fogom ,mert hétfőn nincs német (elméletileg) valamint új hónap, új negyedév...ebbe még beleköphet nekem is usa de az alapállás short
én még viszem tovább srácok....most már megvárom az adatokat...aztán döntök..vagy USA -t..ha felfelé indul akkor zárok.
Én záródtam 520-on.
Jó hét volt. Sikerült elkapni az emelkedésből is, igaz csak kicsit és kis pakkal, aztán tegnap már normál pakkos shortot hoztam mára 850-ről.
Úgy tűnik még esegetünk, de tényleg nagy a hullaszag, inkább kiszálltam egyelőre.
mozgalmas nap van..
ráadtam mégegyszer.....
de figyelem azt is hogy mi lesz ezzel a hó végi záróval.
Hó vége, negyedév vége, de nagy pangás van.
Ma várható adatok:
EZ 11:00 Eurozóna fogyasztói árak (előzetes), év/év, szept., előző: 2,50%, várt: 2,50%
EZ 11:00 Eurozóna munkanélküliségi ráta, szept., előző: 10%, várt: 10%
CH 11:30 KOF gazdasági barométer, szept., előző: 1,61 pont, várt: 1,35 pont
CA 14:30 GDP-növekedés, júl., előző: 0,20%, várt: 0,30%
US 14:30 Személyes jövedelmek, aug., előző: 0,30%, várt: 0,20%
US 14:30 Személyes kiadások, aug., előző: 0,80%, várt: 0,20%
US 15:45 Chicago BMI, szept., előző: 56,5 pont, várt: 56 pont
US 15:55 Michigani Egyetem fogyasztói hangulatindexe (felülvizsgált), szept., előző: 57,8 pont, várt: 57,9 pont
sziasztok én lezártam a reggeli 700as leöntésben mindent. 10előtt el kell mennem és délután csak 1-2órát leszek csak.
Viszont nem sokra mégy vele,mert szépen tartanak bennünket...
én nyomatom :-)) addig kell ütni a vasat míg forró....majd ha megint eljön egy olyan időszak hogy fél évig csak oldalazunk akkor pihenünk picit.
670
jó hogy tegnap zárás előtt nagy full shortot indítottam...ill. majdnem full..most meg nem tudok belépni a questorba...érthetetlen.
0frogalom, 0 pozi