Regisztráció Elfelejtett jelszó

Eladó érdi ingatlan

Re: nincs cím

#483165 Ibiza Előzmény: #427681

te pont annyi ingatlant adtál el a fórumon mint én..

beírtam a véleményem ügynökről..akkor sem értetted.. meg hát ez a sítílus hozzá tartozi ingatlanosok mentalitásához..

"csak én a ****a csávó..aki segít..nem is a pénzért..a többik az csak amatőrök.." kicsit vigéces szöveg..de bejöhet.

én használom ügynököt..nincs vele gondom.. ha hoz vevőt ki van fizetve tegye a dolgát..de ne segítsen..dolgozzon..

Van lehetőség alaprajz m…

#483117 gebus

Van lehetőség alaprajz megtekintésére, esetleg további 1-2 belső fénykép?

#427945 Kissherceg Előzmény: #427931

no srácok, ez nem ingatlanos topik, hanem célzott hirdetés. Ingatlanozni ott a másik kettő :)

#427931 Sumér harcos Előzmény: #427858

akkor máá nem is érdekel a négyzetméter sem:)

ilyenből annyi eladó van ott lent,mint a pelyva,főleg bracon....két kiskunhalasi mamut épitőipari vállalat épit ott Bracon ilyeneket annyit,hogy mindig több az eladó náluk,mint az elkelt....

Modinvest,Merkbau a két cég,tehát termelőtől is lehet alkudni rendesen,mert van nekik bőven eladó....

érdekes ,hogy ezek szinte csak Bracon szórakoznak....

csodálkoztam volna is önálló nyaralóért 25 misit Bracon:)

Brac-al kapcsolatban még az 15-20ezer forintos komp sem zavar oda-vissza,mert elég jó kis sziget...

#427838 Sumér harcos Előzmény: #427828

meg arra lefelé később kezdték kezdik ezeket a bontásokat is....

tehát épitési engedélyek rendben vannak vele?:)

volt ismerős aki komoly villát eladott egy pestinek...viren.....persze tudta,hogy gáz lesz...jött a markoló..

később volt karate a volt-új tulaj között:)

#427836 Sumér harcos Előzmény: #427828

Bracon?

négyzetméter érdekelne...meg ár kiváncsiságból engem is:)

de nem ilyen alsó felső szint külön tulajos kétszintes közös udvaros kivitel egész utca ugyanugy tipusházak...

ilyenek vannak bőven Viren is magyaroknak,a társasház jellegű apartmanokról nem is beszélve.....pont most árul is egy ilyet egy vadkerti ismerős viren...

#427828 Hathor Előzmény: #427824

Haveromé.. huhh mennyit is mondott? 25-30között azt hiszem, de ha valakit érdekel, megkérdezem. Inkább 25körül emlékszem, de az Eurotól is függöt, így meg kell kérdeznem.

Van udvar, terasz előtte a tenger felé.

#427827 Kissherceg Előzmény: #427701

dehogy fagy... Hétfőn is 270en voltak és gyors volt... összevissza rémeket látsz a fagyásokkal. Mondtam nincs összefüggés, de nem hiszed el :)

Én megígértem, hogy kiteszem nekik, mert megkértek rá. Ha valakit érdekel privátban megtalál. :)

#427808 Hathor Előzmény: #427755

Horvátországban tudok tengerparti új építésűt amerikai konyhás nappalival, két hálóval Brac szigetén. Partra néz, 50méterre a víztől. Ha érdekel. Szerintem az jobb, közelebb is van ,-)

Minek napokat utazni, ha leér az ember ide kocsival pár óra alatt?! :D

#427755 Sumér harcos Előzmény: #427679

30misiért van lent nyaraló?elfogadható?egyszerűen olyan lik-luk apartmanokat láttam csak eladókat,nagy pénzért...

ami komolyabb ott már kevés a 200.000 euro is..

hát ja.... érd nem túl …

#427750 Sumér harcos

hát ja....

érd nem túl oké...

van jó haver,5 éve oda költözött családdal....új sorház,kertváros..

de most nemtom,hogy ott van-e közelben putrisor,vagy honnan az égből hullanak a cigánykölkök arrafelé...

de amiket mesélt az évi 2 borozos bulikon ahol találkozunk....bázz...hát vetekszik azokkal tiszántúli falusi sztorikkal.....**** kemény karaték vannak.....nincs magántulajdon semmi,bemennek,utcán hagyott auto sötétedés után megy a közösbe....kb. 20szor törték fel már az autoját,riaszto mindenhol a házban-sokat nem ér...

és vmi nemtom mennyiért vették anno,összes szomszéd fiatal szocpolos,hiteles fajtából....de mind kivannak-utca számra....

#427701 Hathor Előzmény: #427700

egyszer lehetnének itt egyszerre is, hogy lássak többet, mert általánosan 80an vannak online, most 76-an.

100fölött lefagy az oldal, a nagy piaci aktivitásnál láttam talán 108 online főt.

Ettől persze igaz, hogy a napi látogatók száma több lehet.

Akkor vegye meg valaki közülük, azt kívánom!

#427695 Hathor Előzmény: #427692

Tök mindegy egyébként itt vevőt nem találni. Van egy általános napi 80fős látoatottság. Ebből a 80ból hány ember akar 30milláért házat venni, és hány Érden, és ezen belül mennyi 3szobásat 30ért?

Semmi értelme.. de ettől mindenhol lehet próbálkozni, ha az ember idejébe belefér.

Én ezért tartom azt, hogy ha 100ingatlanosnak leadom az eladandó ingatlanomat, annál nagyobb esélyt adok magamnak.

Ibiza azt mondja ingatlanos ne, akkor 100xos esélyt veszít. Tök mindegy ha csak egy dolgozik a 100ból, a többit sosem látom többet, de ha az az egy hoz vevőt akkor nem jól jártam? Mit veszítettem?! :D

Egyébként én is csak piaci ár alattit próbálok már berakni, vagy amihez kapcsolatok kellenek, mert érdekes lehet egy fejlesztő ismerősnek, nagybüfinek.

#427692 Harlem Előzmény: #427681

:D

Azér` a spanyoloktól bejárni Pestre melóba mindjárt más feeling:)

Akit nem érdekel miért fikázza?

Én is tudnék cifrákat írni, de gondolom senkit nem érdekel, főleg az eladót...

#427681 Hathor Előzmény: #427679

Eladó ingatlan topik egy van!

Másik a közvetítő nélküli, amit Ibiza csinált, hogy miért, azt Ő tudja, gondolta abban jobban elviszik tőle, de nem.

Van egy kiadó ingatlan, pont azért, mert ha valaki nem akar venni, csak bérelni, az nem nézi az eladókat.

Van az általános ingatlan topik, ingatlan híreknek, kibeszélőnek.

Ez meg protekciós, amit a főnök megtehet saját oldalán ,-)

Vigyázz, mert Te leszel kimoderálva :DD