énis ezt bűvölöm, csak értelmetlen 5M-ben..
15-be jobban tetszik
jól értelmezem, ha nem tölti akkor jóvilág van?
énis ezt bűvölöm, csak értelmetlen 5M-ben..
15-be jobban tetszik
jól értelmezem, ha nem tölti akkor jóvilág van?
köszi a hírt....tehát mehetünk tovább ?
csak 16.300 ig menjen el..aztán az lesz aminek lennie kell :D
énis adtam még, de a pénzem 1/4-ét 16k fölöttre tartom, ha lesz, ha nem akkor all in lesz (van ötletem honnan)
az eszem megáll, hogy a redva telekommal tartják a buxot
egy ilyen hírre ma veszik, holnap adják
ilyen kötsög tőzsdét még a világ nem látott
Meg emelkedő ék-szerű a mozgás buxban, csak hogy ez is továbbárnyalja a képet.
Jó ez a telko különadó esetleges eltörlése sztori, csak hát a fidesz az fidesz, na és mi lesz a ktgvetéssel?
Na és a banki (nem beszélve a végtörlesztés-mizériával), energetikai különadók jogszerüek?
sztem veszik most,hatit is 100felett veszik ,otp is volt 240en egy 27000db os vevő reggel
Én is így gondolom.
Tkom füstködje mögött pedig beadták a mol-otp párost. KT miatt tényleg nehéz ráadni, ha tágul fel 150pontot és beleférne.
Hogy a retkesbe ebbe a KT-ba, erre jön a várt esés..
Most már tényleg agyhúgykövet kapok
Köszi a friss hírt..
én még feldolgozom értelmezem. Van 15perces charton a résben tetőn egy doji, arra csökkenő gyertya, majdnem adtam 800-750között, de -os a KT az anyja istenit
"Jóváhagyta a német parlament az uniós mentőalap kiterjesztését
2011. szeptember 29. | 12:24
Abszolút többséggel elfogadta a német parlament az uniós mentőalap kibővítését. A németekhez hasonlóan az észt parlamentben is ma szavaznak a képviselők.
A német parlamenti képviselők többsége igent mondott az uniós mentőalap (EFSF) kiterjesztésére. Az 523 igen mellett mindössze 85-en szavaztak nemmel, és hárman tartózkodtak."
Nem mondod komolyan..
milyen eddigi esések?
Azért mert kitalálja az EU bizottság ezt a nemtetszést? Volt itt már több minden ami nem tetszett a kormánytól. Mégsem lett semmi. Hamburger adó, különadó, ÁFA emeláés, meg mit tudom én.
úgy értelmezzük hogy az eddigi esést semmisek..tehát mehet vissza fölfelé..
"Most ezt hogyan értelmezzük?"
Úgy, hogy "ejnyebejnye" és ha nem törlitek el, akkor majd bíróságra citáljuk az ügyet. Semmi. Megállapították azt, amit eddig is tudott mindenki :)
Most ezt hogyan értelmezzük?
Főcím portfolion:
Az EU elmeszelte a telekomadót!
szöveges rész:
Az Európai Bizottság közleménye szerint a magyar kormánynak el kell törölnie a távközlési vállalatokra kivetett különadót, hiszen az összeegyeztethetetlen az európai távközlési szabályokkal.
Most akkor töröölve van, vagy csak böfögött egyet az EU bizottság és rossz szallagcímet adtak neki?
Tiszta Story magazin kezd itt kialakulni.
Hé Juci megcsalt a férjed. Igaz, hogy csak Pannától hallottam..