Regisztráció Elfelejtett jelszó

Eladó érdi ingatlan

Re: nincs cím

#427679 matgab Előzmény: #427666

Wazzeg, az eladó ingatlanokra már van vagy 3 topikunk, minek kell szétoffolni a fórumot?? Mindjárt szólok az Adminnak, hogy intézkedjen!

Még valami: én sem értem, hogy mi a francért költözne ki valaki Érdre 30 misiért.

30 misiből vennék a horvátoknál vagy a spanyoloknál egy nyaralót és akkor mindjárt jó klímán lennék, és mégsem ebben a lúzer országban... 30 millió? Az a legtöbb esetben több, mint egy élet munkája, és ebből kiköltözni Érdre, ahol az ember utána bosszankodhat az ingázás miatt minden nap?? Nonszensz.

#427666 Hathor Előzmény: #427663

Ajánlom magam, ha kell segítség.

Küldjön teljes anyagot mail-ben. Nem veszít semmit+ egy lehetőség.

Annyiért úgy sem tudja eladni, mint én, szerintem.

Megnézem az anyagot, alaprajzot, belső képeket, fekvését helyileg, és megpróbálhatjuk.

#427663 Hathor Előzmény: #427653

Szerintem ez nem átépített ház.

Külső forma elmegy nem rossz. Belső képek nincsenek.

Egy kép van a fürdőről, ami nekem nem jön be, ezért felújítanám, ha már újabb házat fel kell újítanom belülről, csempéig verni, akkor 5milka minima a belső felújítás. Az 35 millió.

Lábazati vakolat, külső kő sem tetszik, azt is felújítanám, plusz pénz. Tetőszerkezet szép, a földig menő erkélyajtók sem tetszenek ebben a formában. A ház külsőleg egyébként jó szerintem, kert kellemes, garázs a házban korrekt.

Elosztását nem látom meg a belső állapotot sem.

Nálunk a XVI.ban 24ért tudok olyan házat amiből ugyanezt kihozom pesten, most három szobás, jó belső elosztással, szép kerttel, de ott is csempéig levernék mindent oda is kéne 8milka külső dryvittal, 80as építésű.

Ezért nem tudom ott 3szobás hogyan megy 30ért.

Csilla biztos tudja, milyen árak vannak ott, mert arra lakik.

Zabás Fóton új építésű 4-5szobásakat nem tudott 25ért eladni.

Szerintem kellemes otthon lehet belőle csinálni, de egy 5ös kell hozzá még.

#427653 _pda_ Előzmény: #427614

régi ház felújítva

ahogy látom nincs szilárd burkolatú út, kérdés, h csatornázott e, mert arrafelé nem nagyon divat

még az utcában élő etnikum száma sem mindegy, mert az is van gazdagon

mint érték növelő tényezők :)))))

#427610 Hathor Előzmény: #427608

Ööööö..

Khm..

kis protekciós.. :D

és még három ponttal is díjazva :DD

#427608 Előzmény: #427602

Ööö, ezt nem az ingatlanos topicba kellett volna tenni? :o