Mondjuk erre számítani lehetett hogy nem lesz sima a fordulás..hiszen estünk 8900 pontot..és óriási volt a pánik...szóval a longba forduláshoz is kötél idegek kellenek az nem vitás..
Mondjuk erre számítani lehetett hogy nem lesz sima a fordulás..hiszen estünk 8900 pontot..és óriási volt a pánik...szóval a longba forduláshoz is kötél idegek kellenek az nem vitás..
NEm elég tiszta a kép hogy merre is akarunk menni...pihenek.
meglehet..most aggódom hogy visszaesünk kicsit-nagyot...
ejj...nem akar múlni a félelem..
Szia
Változik a bux index összetétele októbertől, ez is közrejátszhat az OTP emelkedésében és forgalmában.
Azért nem árt észrevenni hogy ma is 10Mrd fölötti a forgalom az Otp -ben, és a tegnapi nagy emelkedés után ma is pluszban van már..azért nap közben elég nagy volt az eladói nyomás alatt volt
tettszik a műsor :-))
..jó lenne ma pluszban zárni..minél nagyobban...akkor talán elindul a héten még fölfele...
ha addig fölment volna az OTP a B pontig, akkor kb. a határidőnek is 15.740 ig kellett volna fölmennie...áh mindegy..
sosem ment nekem a grafikon rajzolás...inkább koncentráljunk az "élő műsorra"
nemtudom..Egon rajzait nézegetem...OTP / 30 percest például..
Minek a B. hullámát?
Rajzolj már egy chartot..
OTP Bn kívül egyelőre nincs más.
Buxban 3-4 között lehetünk. STIM?
az időtávokat kevertem össze biztosan...
B hullámot oda várom 15.740 körülre...az szerinted jó elképzelés ?
én 30 percesen néztem most...
de majd kiderül mindjárt..mert megindultunk.
de igen
ezt írtad:
"akkor tehát hol tetőzik a B hullám szerinted ? 15.740 körül ? "
Az semmiképpen nem lehet, mert még, 5ösnél sem voltunk 630felett, akkor hogy lehetnek egy ötös alatti Bvel 750en?
Az BUX hármas pont magassága volt.
DE OTP -ben megvolt az 5. pont 30 perces időtávon, vagy nem ?
onnan lefele "A" pont is megvolt kb. a 3150 körül..most fel "B" -re..majd meglátjuk onnan mi lesz.
Össze vissza beszélsz. ,-)
BUXban 4est vártunk. OTPben kb.3230ig B-pontot, majd onnan lefele Cre, bux 4-gyel.
BUX megint baromi hosszan nyújtott hármasnál-4es között vegetál, de meg szokta csinálni késében a lefele hullámokat, tehát a 4-est, azt várom.
Ellenben napos daxon dupla aljat nézek. De ezek az írásaim nem neked szólnak, mert tök más időtávban van mind, és nem tudod követni
Hati baxik tetőzni :D
én is úgy vélem..akkor tehát hol tetőzik a B hullám szerinted ? 15.740 körül ?