15K alatti 20konti shortodnak jó lenne nem? :D
Amit Te művelsz ezekkel a poziciókkal... :D
15K alatti 20konti shortodnak jó lenne nem? :D
Amit Te művelsz ezekkel a poziciókkal... :D
most látom...éjjel Bernanke is beszédet mond....remélem most az egyszer nem lesz zuhanás a beszéde után :-)
EUR/HUF visszament a csökkenő ékbe, ami már letört 290et elérte
Estig kihúzodhat OTP C.pontja szerintem, addig csökkenhet.
Ezt nem neked, hanem magam gondoalat miatt írom le.
én vettem még hozzá....estére remélem azért kiderül hogy tud -e emelkedni.
Most nehogy táguljon nekem a KT :D
Már 70-80körül.
Idézem Herceget: Agyhúgykövet kapok ettől a kamattól :DD
Oti szépen mozog csatiban lefelé,hati 0 közeli kamattal csúszik ,shortolni így ezt sztem kár..de venni meg hol.
Alakul ez, ahogy kell neki, ahogy vártuk ,-)
Te is így vártad azt írtad, így no para.
Sajnos 606-635ön, nem pakolgattam rá a nulla KT miatt, többször lezártam a kitöltött ablakot. Végre nem akarom visszaadni a mai nyereségemet.
Megkajáltam és máris 500alatt vagyunk. NA még OTP mehetne 3K fölé picivel.
Itt ma már kétszer lehetett venni,, akkor vettem is, nagy a kisértés, de ülök kezeimen még
még mindig nagy a félelem..és ezt most a média is erősíti..nemhogy jó híreket adnának..egyre csak a rosszakat..igy nehéz lesz emelkedni...talán megindul majd...
a minuszos KT azt jelenti most hogy félnek a befektetők, és ebben a minimális korrekcióban sem hisznek....majd ha fölmegy még jócskán akkor lesz 300 -as a KT , ott meg már viszont shortolni kell megint.
vettem még longot....:-)
2/3 résznyi long pakkban vagyok már.... nekem is elment kicsit az eszem hogy ilyen környezetben longolok ? :D
mindegy....résen leszek...ha felmegyünk a Hathor kolléga szerinti Elliot 5. hullámra. 16.300 -ra ott kitárazok..vagy Stopot teszek rá
én sp 4óráson lesem ugyanazt, de megnézem daxot
Mai 5percesre gondolsz?
Vagy hosszabbra?
Igen én sem tudok mit kezdeni a mínuszos KTra, de inkább vettem, mint azt tegnap este is akartam, mint adjam, főleg azért, mert -1.2%nál vettem -30as KT nál. Egyébként itt nehéz aklkulálni vele. OTPben várok egy C.pontot le, így nem longolok most addig, amíg azt meg nem csinálja, BUX 4es ponttal együtt.
nem áll össze a kép a minuszos kt elbizonytalanit.. ma is mozi
folyamatban :) na enyit az offról. Hatiban 0 pozi
csak keményen Főni :D ha egyszer leáll 1 hónapban, lebaxni őket, és ingyen hónapot kérni :-)
a jelenlegi megoldásnál max olcsóbb van. Ilyen benne van, hogy évente 2-3szor leáll valami, pl egy eszköz behal. Nem lehet kivédeni. Lehet majd átmegyek, nem tudom még...