Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#427310 BudFox Előzmény: #427306

Hencinek most már tényleg ki kell ide raknunk egy becsületkasszát :DD hogy összekalapozzuk az új szervert :D

vettem még longot 500 alatt...célár 16.300

Re: nincs cím

#427306 Hathor Előzmény: #427304

Akkor felfele jövet minden nap adtál rá, ha jól olvastam..

de gondolom feljebbről is van

Jó ebédhez szól a nóta! …

#427304 Longshort Voilattila

Jó ebédhez szól a nóta!

Végre megjavult, már elvonási tüneteim voltak.

Még tegnap ráadtam, most nézem mi lesz.

Re: fg

#427303 Hathor Előzmény: #427257

Na jó napokat!

Megjavult az oldal..

Nekem ma jó köröm volt, 490-500között csipegettem jónéhány kontit, most kidobtam őket 594-600között..

Tegnapi S&P shortjaim is mind pluszban lezárva reggel.

#427257 Hathor Előzmény: #427253

annal tobbet nem tudok elmondani, nyitott konyv vagyok itt. Mindent kiadok, amit gondolok, olvastad mind. Sosem szoltal a lepeseim, vay nem lepeseim miatt, tiszteletben tartod masok donteseidet. Tudom vegig a piaci gondolataidat, mert hatulrol egyre gondolunk. En sem mondtam sosem, hogy zarnod kene a shortot, de most 15 kornyeken megleptel. Ettol tudom, hogy boven jo vagy ha ellened is megy, de most megerte a zaras a sanszot. Ellenben turelmed meg kamatozhat, ha megyunk meg le

#427255 Rozsdáskilincs Előzmény: #427252

Minden nspeki álma hogy sokáig megy egyirányba a piac. Ez történt nem? Erre fosozzák válogatott jelzőkkel illetik. Emberek az álom megvalósult mig fantáziáltak erről arról.

#427252 Rozsdáskilincs Előzmény: #427238

Döglött ez a Bét.""

A dög 10 000 pontott mozgott szinte mint a nyil egyirányba. Ha valaki elkapott egy 10% mozgást már majdnem duplázta a tőkéjét. Szerintem igen ritka alkalom volt a potya pénzre. A piacok ettől sokkal bonyolultabb mozgáshoz vannak szokva. Aki ezen a 10 000 ponton nemtudott nyereséget elérni az gondolja át a sratégiáját.

#427245 Amatoregy Előzmény: #427240

nem a figyeléssel van a baj. 3-old a pozid és tarts ki az elképzelésed mellett.

Eddig elég sokszor bejött volna....

#427240 Hathor Előzmény: #427229

688 azt hiszem. Megneztem a tv-ben Bloombergen a zarasokat, el vagyok hulve. Dax 5.9%, meg CAC is 5%felett? Nagy baj, hogy nem is nezek indexek szazalekos erteket napkozben. Mi a fraszra vartam akkor le bet-et? na mindegy. Uj rendszert talalok ki majd figyelesre. .

#427238 kelvin Előzmény: #427213

Ilyen bulik a jók, legalább eltereli az ember figyelmét és kikapcsolódik. Nem itt görcsöl és lesu usa zárást, meg okoskodik holnapra. :)

Jó ez a BÉT vagyis jó volt. Épp a múltkor Herceggel beszéltük, hogy igazán pénzt nyugiba 2005-2008 között lehetett keresni. Semmi para, épeszű mozgások. De főleg bő likviditás. Nem is tudom itthon mi tarjta a likviditást, mert se MNYP-k se alapkezelők, talán néhány külföldi alap lehet, de sztem az is kis %ban.

Döglött ez a Bét. Ezért mondtam a múltkor, ha OTP ismét 2000 alatt lesz elkezdem venni hosszútávra. Addig nem is tradelek a béten sztem. 2k alatt meg azért érdemes, mert ingaltanok értéke kb ott van, szóval az reális ár ha csődbe is megy akkor is.

#427213 Hathor Előzmény: #427211

koszi, meg kitartunk, de nem tudom meddig.. Alig tudok bizalmat szavazni egy pozinak is. Ahogy elnezem nem sokan bizunk a masnapban a beten, es ez eleg gaz.. Erre nehez epiteni. Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy ma 3helyen nyitottam spre shortot demon zarasunkig egy sem volt pluszban, atvittem holnapra, zarasunk ota nem neztem usat hol van, reggelig nem is erdekel. Kertunkben kispalyas foci bajnoksagot tartottunk szomszed szulokkel, gyerekekkel. Hu de jo volt. Logott a belem vegre ,-)

#427211 kelvin Előzmény: #427033

Hát ez az, hogy nem lógok itt! És nem is hiányzik. A robot szereti volát, mert akkor kaszál a legtöbbet, így én is szeretem. :D

Ide közben azért benézek, meg van is kis pénzem a randomnál, de majd akkor jövök vissza, ha lehet hosszútávra vásárolni. Addig meg van még kis idő sok kedvem meg nincs egész nap itt görcsölni aztán nézni hogy szopatnak össze vissza a KT-vel, hogy ne lehessen értelmesen pozit zárni. :/

Kitartást nektek!

#427197 Hathor Előzmény: #427195

Piacin visszavette valaki a shortot.

Ha 20Król volt neki PL. tök mindegy.. Kb ennyi történt