de jobb lett mint várták...
mindegy végülis..eddig nincs esés rá..két hete a legrosszabb adatokra is rally volt...
de jobb lett mint várták...
mindegy végülis..eddig nincs esés rá..két hete a legrosszabb adatokra is rally volt...
szerintem várjál, meg a fogyasztói adat rossz lett..most esnek egy kicsit.
Richmond Manufacturing Inde -6 -8 -10
USD
CB Consumer Confidence
45.4 46.2 44.5
apu, kezdődik. Hathor most kellett volna ráadni..nekem nincsen miből, de neked még van esélyed:-D
dax remélem a mélybe megy..
én ülök és nézem a mozit, de már kezdem unni a műsort, főleg nélkülem.
0 pozi
most már 2.21 % on vannak..mindjárt adatok..ha mennek tovább adatok után zárok még shortot...
már igy is szép long pakkban csücsülök...1000 pontot mehetne most fel..
te hogy állsz ?
na, megint duplán kattintottam. most mit írjak?
off. megyek a kislányomért oviba aztán meg játszótérre, és csúszdázok:-DD, meg homokvárat építek:-D, ja, meg van ilyen lengőhinta, tök jó.
lécci töröljétek ki a hozzászólást:-)
annyi azért nincsen, de részvényre van.:-) viszont nem fogom most már bankba vinni a pénzt, inkább teszem párnahuzatba. így magamat szidhatom, ha bénázok.:-)
az utolsó három napom nagy szívás volt, hogy csúnyábbat ne mondjak. el kellett most utalnom a pénzt befizetni a hiperszuper bénázásom. unitlinked..ezz is káromkodás..:-D
még jó, hogy van dugipénzem tőzsdézni. :-DD, egy kicsi.
azt röhögöm, hogy pont 2008ban nyitottam "okosan" unitlinked befektetést, most meg ugyanott vannak, ahol nyitottam..na persze kicsit átrendeztem a portfóliot, de most sehol sem jobb..mindegy. megint álságos válság van, sosem jövök ki belőle jól.
ja, még egy. és azt írták vasárnap, hogy 10 éven belül eltűnik az euro...még jó hogy van majdnem tíz évem és pont eurós a befektetés.. ez már nem szívás, ez hát...orrba szájba, fejbe meg agyba..meg ahol hely van....pontosan az.
Az is hihetetlen, hogy egész nap állnak a grafikonok, kinyit usa és megy le a futi..
Végre elindult valami pulzus a garfikonon.
USA kinyitott 1.8% pluszban.
Tök fura mert én nem nézek stooqs előrejelzéseket, csak az S&P grafikonom, azon meg nincs rajta éppen mennyivel nyit ki ma USA :DD
kicsit meglepett. lehet ezután azt is kéne néznem milyen pluszban nyithatnak. Jelenleg egy indexet nem tudok hány százalékon áll, csak a grafikon értéküket tudom. Illetve most már usat tudom :DD
hát ez igy szokott lenni..akkor fordul amikor már nem vagy benne...
én is figyelem....de a longokat tartom.
Ez az csináld meg nélkülem a korrekciós szakaszt, hogy törnéd ki térdkalácsodat.
OTP-ben van valamiért.
OFFolj egy nagyot és talán itt lesz ,-)
Lassan kár lesz az előbbi shortjaimért is de hova a fenébe feszítsem? termeljem a buktát megint. Most belongolnám, akkor fel sem menne.. :D
haláli
előző nap kell másnapra, vagy harmadnapra pozit nyitni, hogy valami legyen, addig meg ideggel kell bírni, ha ellentétesen megy egy két napig.
ez egy ilyen helyzet...mikor mindenki akarja akkor emlkedünk..van egyáran nem, akkor van az hogy valami szembe megy a piaccal.
Richter meg 3%pluszban. Tegnap meg amíg longoltam le kellett verni feltétlen 29400alá is, pedig az egész világ 2-3%pluszban volt.
HUF is tép erősödésbe, nem számít, most az is jó neki, tegnap is erősödött, akkor számított.
Akkor minek lógsz itt a Bét topikokban egész nap? :D
látom uncsi még mindig az egyenesen, exponenciálisan emelkedő nyereség a roboton ,-)
Fogalmam nincs mit szól a robototok, ezekhez a volákhoz, hogy nem termel veszteséget..
de azt kell csinálni, ami csak pénzt hoz.. ,-)
Most mit akar OTP? reggel a rést átugrani? ma még betöltheti azt a pár pontot, ilyen nehéz az, csinálják itt TAt ész nélkül.