miattad nem tudunk tovább 20.000 -re emelkedni :D
na még erre a 651esre adtam kettőt
OTPt ettől 3250alá elviszik majd szerintem, csak lejjebb szeretnék venni még harmadik körös emelkedésre, ezzel tesztelem a piacot
legalább nem vagyok egyedül a shorttal:-)
még mindig nem zártam..
adtam egy picit itt fent :D
nem bírok a csordával haladni, ez a vesztem..
fel-ÚJ-ított nem érdekel.
van 5laptopom már köszi
meg 3asztali gépem. :D
Mindig újat veszek, de vadi újat
Otp megint azt csinálja mint 2009 -ben ? limittel egész héten ? :D mondjuk most jó lenne...
oké..ha lesz még ilyen jó vétel..szólok...van még egy Toshiba 17 colos, 95.000 ért..
ON
én készen állok venni még ha együnk tovább..
Na meg buxban is lehet egy perces emelkedő ék letörés
Mondjuk nem az év setupja, hatit ismerve.. a KTjával, akár egyhelyben maradhatna, de eszegény már annyira várja, hogy leüthesse ezt a bétet, túl van shortolva
ááá, nem kell sajnálni, ügyes önálló kissrác. különben sem akarom egész nap fogni a kezét. másfél éves, már tud önállóan játszani. kell is neki. szerintem meg aranyéletük van. vagy ezüst:-DD
a korának megfelelően tud mindent. meg összetett feladatokat is megold. sőt, a pelenkáját ha pisis-leszedi összecsomagolja és a kukába dobja:DD
illetve napos.
Ja de shortot nem indítanék ezért rá! (mármint itthon)
Csak vételben gondolkodom 16Kig, meg amíg nincs készen az elliott itthon.
jah...használtÚJ :D
NA mi lesz most...felmegyünk a napokban valami jó kis magasságba ?
veszek még a longjaimhoz ha megyünk fel..
nem mondhatjátok hogy az emelkedés ellen vagyok :D
annyiért nekem is szerválhatsz.
Megcsinálhatná DAX is az elliott korrekciós szintjét, azzal mi lemehetnénk 350re, ahol lehetne zsákolni.
15 pontot kamat emelkedésben....hogy a longosnak se legyen jó és shortolni se shortolják,ez gatya!
Azon gondolkodom elliott hármasban lehetünk, lesz egy négyes korrekció, talán azt kéne megvenni fel majd.
az biztos, hogy csak neked új... :)