szegény gyerek..
nem lehet könnyű egyikőtöknek sem.
Na megjöttem...már longolom..
tegnap vettem egy új laptopot..azt indítottam most be...a régi már nagyon meghalt..
Fujitsu Amilo pro 3510 45.000 -ért szerváltam szerintetek jó vétel ?
gyorsan ment a pelenkázás:-) gyerkőc játszik már egyedül is:-DD 3 perc elég...
Kérdés, h. mi lesz a bux hati mol résekkel?
Mol közben töltötte.
Mi a helyes lépés, ha visszatöltik, long v. short?
futi csinálna egy dupla topot és csorognak majd lefelé....
Long,de csak Oti a húzóember...
sajna nehéz okosabbnak lenni a láthatatlan kéznél:-(
Ezt a mocskol Mollyt...
subidubi, 15152nél várom...:-) nyitóban adtam megbízást..még ott van. megyek pihenek egyet.
Nyugat már jön le várt szerint, ez meg tép fel, OTP limitnél
nyugati futikra, KT összenyomva.
Na most azon kell totozni, hogy ha elindul nyugat újra fel, utána megyünk-e, vagy addigra jövünk le? :D
:C
Arany, eur/usd 5perces emelkedő ékek csücskében
Futik picit fel-Bux le.
Na jó.. ennyi elég a mai napból.. pihizek.
Ezen a piacon csak úgy tudsz keresni, hogy napokra előre megjátszod a pozit.
A pénteki jó lett volna mára, megcsinálta a 15.580as céláram, de azért a nagy happyre tegnap csak beraktak minket, meg pénteken is. Áhh..
Most megint előre kell néznem a napokat, amikor még az aznap is bizonytalan.
de a durva benne, hogy mindig megetet minket a mozgásaival. totál kikészít. látom téged is:-)
Dax, Sp 5perces dupla top lehetőség, amúgy is csati tetőnél van dax.
Most mi a répát csináljak? Adjam előre, hogy majd holnap reagáljuk le azt a formációt? :D
Kérem a buxot, hogy jöjjön le 15130ra!
én is mélyebbre várom, és köszi a tanácsokat:-) még nem dobtam a shortot, pelenkáznom kell a picit. ezüst emelkedett dax meg tölti vissza a rést. remélem lehúz egy kicsit minket is.
szerintem meg pont le van maradva. Én már pénteken láttam a fordulat lehetőségét arra vettem, erre beverték aznap, meg tegnap is a buxot, USA meg már nyomta fel az órás emelkedőket daxszal együtt. Ma megint késésben vagyunk, tegnap is abban voltunk. Mindegy.
Kapja be.
Hosszú távon én is lefelé várom,de azért némi korrekció belefér...kár hogy csak Oti viszi egész buxot.