Sajnos igen. én is erre vártam.. mindegy, ezen a piacon napon beül csak morzsa jut, meg piros fekete.. kinyitunk 3%kal, aztán vegye aki akarja, amikor már visszahetnek a két napja emelkedő instrumentumok a nagy emelkedésre :D
ez van.
Sajnos igen. én is erre vártam.. mindegy, ezen a piacon napon beül csak morzsa jut, meg piros fekete.. kinyitunk 3%kal, aztán vegye aki akarja, amikor már visszahetnek a két napja emelkedő instrumentumok a nagy emelkedésre :D
ez van.
Igen..) aztán majd kiderül meg tudja-e tartani.....
Én nem feltétlenül várok nagy visszapattanást,bár a résekből számolt célár teljesült(18k,17k-nál vártam az utolsó két rést,kicsit lentebb jöttek de kész vannak) !!
16000-es bux sziget fog dönteni,ha betöltődik(ami egyben a mostani esés kimerülési rése,akkor jöhet a többi magasabb rés is),emelkedés is jöhet.
Bár,én újabb mélypontokban hiszek,kiderül......
Amit most művelünk azt tegnap kellett volna csinálnunk ha egy időben akarunk mozogni a többi piaccal...
értem mit akarsz mondani:-) időben fordítok, aztán mehetünk felfelé:-) felőlem.
Mármint hogy 15500 lesz a mostani bux sáv alja?
egálban vagyok, és most vettem longot...na nézzük meddig képes emelkedni még.
Ne feledd, hogy ez hati volt.
Sajnos most innen nem tudom értelmezni hati chartot, így buxot kell követnem, itt meg lutri KT-t
Akkor meg is volt a 16.000 es visszateszt :DDD
már eshetünk tovább ? :-)))
nyomott valaki egy piaci kiszórópakkot, eladó meg ugye nem sok volt!
Falra kiírom magamnak. BAROM! Mármint én :D
Ez megint egy nagy szemétség volt, szokásos. Tuti hogy látják a stopokat, pfff. Megyek is a p.....a
megnéztem, 100-200 kontraktussal megvette valaki...vagy elírás történt.
megvette valaki 15.740 ig kb...majd két Stop aktiválódott gondolom..és az repítette addig.
Ez mi a fax volt?