Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#426403 zeeh_ Előzmény: #426288

Egyetértek mindennel, engem is hülyének néztek akkor is, amikor print screenel küldtem nekik bizonyítékot a hibajelenségekről. Nálam akkor telt be végleg a pohár, amikor K. úr benne felejtette P. úr BELSŐ levelét a nekem szánt válaszában, amiben P. úr megírta őszinte véleményét rólam.

#426375 sbbacsi Előzmény: #426365

Üdv mindenkinek.

Nekem mákom volt, múlt héten volt egy kicsi pozis short köröm, majd csütörtökön még visszanyitottam egy nagyobbat pénteken pedig kockáztatva itt hagytam 14820 körüli zárás megbízással. Akkor nem teljesült, de most bemákoltam. :)

Most megint 0 pozi.

Bud te nagyon "bátor" vagy. Nekem itt már valahogy a short se esik jól.

#426364 BudFox Előzmény: #426362

14849 a nyitó..kis ugrálás most.

el kell mennem....ma azthiszem nem kereskedem.

#426343 kelvin Előzmény: #426288

sok mindenben igazad van, de erstét azért szeretem ,mert lehet náluk lombardos long pozit vinni napokon túlra

2008-ban mikor otpm 1500ról volt jól esett, hogy a tőkém 5-ösét vihettem 2k fölötti zárással. Ersténél nem kell hatizni és ennyi a történet. Nyiss haiszámlát a randomnál, úgy is olcsóbb erstét meg hagyd meg lombardos pozikra. Legalábbis így csinálnám.

#426341 BudFox Előzmény: #426288

Gyere át a questorhoz - Short és long egyszerre mehet a határidőben...még sosem fagyott le.... mondjuk a real time -jukat még nem láttam...

#426288 szotyi Előzmény: #426259

erste egyszerűen képtelen helyes egyenleget közölni 5. napja.

iszonyat drága a kereskedés, avult szoftver (amikor indul a haccacáré, azonnal belassul, rosszabb esetben lefagy), lenéző ügyfélszolgálat (15perc süket várakoztatás után még neki állt feljebb...gondoldom tudjátok mit jelent 15perc ebben az illikvid fosban :-),... lehet kávézott egyet a lúzer?), alulképzett likvidátorok (elfelejtik megemlíteni, hogy fedezet növelésével akár el is kerülhtő a likvidálás...szááánalom), inkorrekt brókerek (ezt csak hallomásból tudom, mert nincs személyes tapasztalatom, de 3 közeli barátomat ugrasztották longba 5500 felett otiba STOP NÉLKÜL!!!)

aszthiszem ez a mai összevisszaság az egyenlegemmel volt az utolsó csepp.., holnap személyes látogatást teszek náluk és ha nem megfelelő a hozzáállásuk, azonnal elvállnak útjaink.

#426258 BudFox Előzmény: #426096

értem..szóval long..

én hétfőn nem tudok itt lenni...mivel lezártam pénteken a pozit... azthiszen nem is fogok kereskedni...lehet ez lesz a legjobb..

nem kell mindig kereskedni...

-

#426232 simko10

sziasztok!

bocsi az offért, de nem tudtam hova menjen. Olyan elemző felületet keresek (lehetőleg ingyeneset) amelyiken tudok logaritmikus chartokat nézni, elemezni. elég sok rajzolgatós rendszerből hiányzik. szóval tudnátok segíteni?

Buxhoz: egy kis konszolidáció után az 5000res Dax elesésével indulunk a mélypontok irányába, az pedig h elég erősen alulteljesítőek vagyunk nem sok jót ígér, meg az egész ország ill. OTP helyzete, de sztm sok újat nem mondtam :)

#426130 Csilla76 Előzmény: #426114

longolok 15220ról..pfff. de a daxot is meg fogom játszani, meg az ezüstöt is longban:-)