Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

BUX 1112

Re: nincs cím

#426062 BudFox Előzmény: #426049

Az a lényeg hogy gyarapodik a pénzed...a többi nem számít...:-)

( ezek drága lányok...hehehe :-) még nyerni kell sokat szerintem..hogy őket meghódítsam..de rajta vagyok a témán..)

#426049 Csilla76 Előzmény: #426037

a lé megvan a csajokhoz:-)

én megint csak az ezüsttel nyertem:-) hatival nem sokat.

#426037 BudFox Előzmény: #426017

na..már 3 csajjal megbeszéltem itt a randikat..most értem ide :D

záró szakaszban záródott a shortom...:-))

most egálban vagyok....nagyon jó kis biznisz volt ez is...16.400 as volt az átlagom, és 15.083 on záródott... ilyen kéne még sok.

SP menni akart fölfele, meg nagy volt a hullámzás..nem nagyon tettszett ez nekem..meg este beszédek..stb....jobbnak láttam most kiszállni hétvégére, és eltenni a nyerőt.

Ti hogy álltok ?

#426006 Kissherceg Előzmény: #425999

hihetetlen, hogy úgy keresed agyon magad, hogy semmi logika nincs benne. Azt a piacot nézed, ami 10%ot esett a csúcs óta. Aztán meg itt drámázol, hogy miért nem vagyunk tovább nyitva, miközben a BÉT totál másként mozog. Beszarás vagy komolyan... USAt tradelnéd, már 5ször becsődölsz, itt meg agyon keresed magad :D

#425999 BudFox Előzmény: #425988

affenébe...hogy miért nincs nyitva a BÉT is 20:00 óráig ? igy is elég nagy rulett az egész..hát még igy hogy 1.5 órából próbáljuk megsaccolni merre akar menni USA ?

Már hasalnak is mindjárt…

#425998 Longshort Voilattila

Már hasalnak is mindjárt, nehéz várni :) Na megyek, mert így is le vagyok baszva, hogy ez nem nyaralás...

#425987 BudFox Előzmény: #425984

ha lemegy 15.000 -re vagy 15.050 alá zárok....nem tettszik nekem ez az USA hullámzás.

Re: ds

#425986 BudFox Előzmény: #425950

még vacilálok..megpróbálom az USA grafikonból megállapítani mi lesz....( ami lehetetlen)

#425979 BudFox Előzmény: #425955

de most meg már megint nagyon lekanyarodtunk..inkább ilyen fűrészfogazás ez...

nemtudom mi lesz ebből..USA után megyünk az tuti

Bocsi srácok ma nem olva…

#425955 Hathor

Bocsi srácok ma nem olvastam vissza nem hagyom magam befolyásolni.

Mit szóltok ehhez a fordított fej-vállhoz Hatiban?

ma alakult ki, ott van előttetek saját kereskedési rendszerben is, csak ki kel nagyítani a képet.

Erre gyúrok. Tartok mindent.

USA nulla körül órás emelkedő gyertyákkal.

Hati 5perces:

http://postimage.org/image/m9cq3ymc/full/

#425941 Longshort Voilattila Előzmény: #425931

Nekem igazából az a véleményem, hogy nincs miröl beszélni, egyszerűen be kell vágni mindent mert csak az esés a biztos nekik is. Legutóbbi beszéd is csak olaj volt a tűzre, le kell mostmár menni az aljára és ki kell szórni a kuka vállalatok részvényeit. Azokét leginkább akikről mindenki tudja, hogy kukák ebben a gazdasági környezetben, nincs piacuk, versenyképtelenek, feldumált árfolyamúak. Ezeket itt a legszebb időpont kidobálni, és még keresni is lehet velük :) szinte tutira! Mindenesdetre jóval biztosabban mint a longal! A nagyok szerintem ezt csinálják, mindent kiganéznak és megnézzük az alját. Öntisztulás. Hajrá!

Viszont rezeg a léc nálam is még ráadni, pedig kicsikartam még egy jó adagra való ugrásra kész lóvét...

#425937 Kitano Előzmény: #425931

Szerintetek szerdai FED közlemény után beszédekkel ki lehet magyarázni, hogy elmarad QE3? Az S&P 1220-as támasza már fogósabb kérdés. Ha jól emlékszem, most harmadjára megy neki. Igaz, hogy túl messziről vett hozzá lendületet, de ennyi próbálkozás után már nagy az esélye a letörésnek. Persze ez is spekuláció, mint itt minden és szigorúan szvsz...