veszek lejjebb
14900ig várom
napos kanóc hiányom van,de nem biztos lesz a usa piacon...nyakvonal megvolt este..otp meg pfff eg bux..lutri..longba ülök magasról:)
Nekem meg OTP 3K felett van
BUX 15K felett
MOL meg 14K felett :DD
ja és 1.6%pluszban BUX
OTP meg 3%puszban
EUR/HUF 295ről 288.6
KT meg 140 a reggeli 270eddel szemben. Mi lesz ha zárnak shortokat?
szerk: KT 110
Kicsit összefoglalom hogy milyen értékekre kellene felmennie a papíroknak hogy optimista, felfelé folytatásban bízzunk :
Bux - 15.797 - 16.077
Határidő - 15.987 - 16.276
Mol - 14.500
OTP - 3.300
Richter - 31.800
Mtel - 475-477
én otp longoltam 28tól 63ig
főnök lecsesz,beöntést várok estig
na kellett beírni már megint esik. nem is longolok tovább, elegem van. a long úgy látszik egy fél órára elég. megint kezdődik:-))
köszi írtam az ügyintézőmnek is...ezt találtam az erste honlapján: Ha például a befektetőnek 2008-ban és 2009-ben nyeresége volt, 2010-ben pedig vesztesége, akkor ezeket a szembeállíthatja egymással és a nyereségadója erejéig visszakérheti az adót, a tbszt meg állítólag előbb fel kell bontaani és úgy realizálni a bukót
az sem lenne baj, mert vennem kellene eurot:-) köv hétre jobb árban lesz:-) egy kis ideig..
Én is 15.500 on adtam még rá Főnök .-)...1000 pont esés után belefér 200 pont korrekció...
várunk most....megvárjuk USA mit csinál.
igen.
igen (a befizetett adót állíthatod szembe a veszteséged adójával).
a tbsz-szel kapcsolatban azért beszélj egy ügyintézővel. ajánlom az e-mailt: nekem eddig mhol gyorsan válaszolnak rá, és van nyoma is.
amúgy meg: http://www.stocklandyard.hu/forum/topic/200/Adozas-jovedelemveszteseg-bevallasa
van rá topik, hajrá!
Az lenne a kérdésem h TBSZ számlán van (Richter) részvényem, ha felbontom a tbsz számlát és utánna adom el a richter részvényt veszteséggel akkor már ezt a veszteségemet figyelembe vehetem az adóbevallásnál? További kérdésem ha két éven keresztül nyereség adóztam akkor ennek terhére jövőre az idei veszteség erejéihg igényelhetek e vissza pénzt?