Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

Re: nincs cím

#425661 Hathor Előzmény: #425655

Nincs optimizmusom, csak megvettem, mert végre látható volt, hogy ha elkezdik itt venni hatit, akkor gyorsan reppennek a shortok. Sokat estünk, nincs hosszú tervem, csak ha már meg lesz pár száz forint rajta, de első napra úgy is kell egy dojit csinálnia, így nagy hasznot nem remélek, megpróbálom, ennyi. 15.5K volt a szintem ahova elvártam hatit, ott van, tegnap csorgott a nyálam ezen szint megvételére, ma megtettem

#425655 Forcag Előzmény: #425651

mire ez az optimizmus? mennyi időre tervezed? van ábrád hozzá?

Off: voltál a portfolio klubban? bocs, de tegnap nem voltamON

Dax jól néz ki: tripla top és dupla alj :-) (megint tools)

#425649 rbbj11 Előzmény: #425648

már megint gyorsabban esett, mint azt vártam. Mindegy, most már irány a 14k tartomány. Persze kis kori belefér (meg nagy kori is...)

#425642 BudFox Előzmény: #425634

ráadtam 15.500 on.... SP futures már csorog vissza..itt még tart a bolondok fél órája..

#425513 BudFox Előzmény: #425473

"rulett volt bejött.. nekem nem volt reális.. a FED beszéd nálam pozitív volt... akár emelkedhetett volna..nem szeretném ne legyen otp-m jöhet egy jelentős bejelentés.. "

képzelheted...mikor néztem tegnap este a CNN -t és a beszéd után egyből -109 pontra estek...megörültem...

aztán megijedtem mikor 2 perce rá már -20 ponton volt a dow Jones..Nasdaq +11 -en...SP meg -2 ..majd -1 ponton.....

na mondom..ezt megszívtam...ezek +40 ponton fognak bezárni :D

hát ilyen a rulett is ....