15472- 15495
Erste Portfolioban nem látok ajánlati könyveket, ti sem láttok ?
Ja..és a fórum is belassult....mikor valami limittel esik akkor tuti hogy lelassul minden :D
nem csak csurrog a maci nyála a puszilkozástól, ez -6% ez már macicsók:D
Már igen...
hati egyelőre nem drámázik
Felezésben már nagyon jók vagyunk , Igaz Henci ? :DDD
kár hogy arra nem fizet a brókercég....az lenne a legbiztosabb insrumentum a BÉT -en:D
mondjuk promptban már alatta vagyunk..
szerintem ezt az egész tőzsdét jobban átfogva - széles látókörrel kell most vizsgálni..
itt nagyobb esések lesznek még...
régen 1000 pontos emelkedések voltak 2 nap alatt..most ezt elfelejthetjük..egy időre.
az SP futures egész nap -2 % alatt volt..ilyet én még nem nagyon láttam...hogy ennyire ne lett volna erő benne...
aki longon töri a fejét...mint én is majd..alaposan fel lesz adva a lecke hogy honnan is indítsuk a longokat..
Te nem elliotozol, hanem Hathorozol. A kettő különbözik :)
ott is lehet még felelezni :)
Szerintem a 618as fibo is.
http://postimage.org/image/6f8ur284/full/
Ezzel Te is egyet értesz, hogy tökéletes elliott ez, csak A-B pont baromi hosszú, ezért amorf..
de amennyiben nem lenne ilyen hosszú abszolút elfogadható lenne.
Idegesít, hogy nem veszem meg ezt a szintet..
mindegy ma már úgy sem tudom figyelni..
sziasztok.
Elég nekem ez ha működni fog :D
Bud ha még 1x Oti 1500 magasságába keveredik akkor nem lesz 5 éven belül sem 20e bux...
HA lesz ilyen OTP 1500 körül akkor már lezárom minden shortomat, és a full long pakkot kezdem építgetni... szép lesz ha másfél év múlva megint 20.000 fölé megyünk
Csak egy valami áll a longom mellett...Bux Heti sáv: 15500-18500 ha nem ugarja át.....
Igen elég nehéz dolog ezekkel a résekkel díjakkal, spreadekkel, illikvidséggel, OTP, MOL egyedüli vehető papírokkal, amik nem vehetők mert szakadnak.
Na de nem baj ez, hadd menjen csak le, nagyon drágák voltak..
de hogy csak egy 290es pakk volt ma, a többi száz konti körüli kötés 15Knál..
elég vicces. -4%on 35%osbux esés után
Talátam még egy érdekes dolgot a hetes chartomon!
A nagy három éves elliottról. Azt még bedobom mindjárt érdekességnek a déleltőtti chartomra rajzolva.
értelek én ezzel a 3000Ftos otival.
Nálam ez már 2 éve scenario, de nem mostanra vártam, hanem 2014-18 közé. Hamarabb jött. 1500-on kezdek venni otit, befektetésre addig lehet vele tradelgetni, de befektetésre tuti nem vennék.
Egyébként sem mozgat most a BÉT, túl illikvid és ésszerűtlenül mozog, nem úgy mint a devizapiac.