valaki tudna dobni egy realt?! kössz
hehe :-)
de ahogy látom máris a háromszögben vagyunk...vagy inkább a kereszt felett.. nem tudom megérteni ezeknek az amcsiknak a feltétlen bizalmát a kormányban..pedig már annyiszor ki lettek rabolva...mégis veszik a részvényeket ?
valami csészét is láttam az nem felfelé kitörés meg bullis jel?
Ha innen lefordul az SP akkor csak a háromszög visszatesztje volt mindez, jól gondolom ?
igen .-)) de most meg mindent rángatnak fölfele..ez a tőzsde javíthatatlan...folyton fölfele akar menni.... érthetetlen :-)
lezártam a shortokat, igaz a 420-on nyitottakon nem volt sok nyerő, de most nincs pozi este előtt...
Lassan megérted Néró zsenijét ahogy a lángoló Róma szemlélése közben bontogatta költői szárnyait :D
:)
Erre betöltötte a rést 14,8k-nál.
Akkor már csak a buxban és hatiban lévő rések értelmezhetetlenek számomra.
Kedves Mol,
Kérünk, ne szerénykedj, ess hát ha esned kell.
Üdv
Maci hasa korog, éhes még egy két társaságra brumma :)
Öröm nézni a grafikonokat :D
(de gonoszak vagyunk. .-)) vagy csak szeretünk nyerni a shorttal ? )
Nyomjad csak, örömmel olvasom soraitokat..
Nem tudom kajálok közbe, nagyon nem izgat ma mi töröténik, meg holnapra mit mutat a chart, mert borulhat a bili egy mutyi hírre, így nem élem bele magam egy chartba sem, meg mostmár tényleg nem is lépek holnapig semmiképpen.
dax és sp futiban szép kis dupla csúcsok vannak 1. péntek, 2. csús tegnap,
dax futiban ráadásul a 2. csúcs is egy dupla csúcs.
sp futi célár 1150, da futi 5200 környéke.
Nálunk a hatiban ebből nem sok látszik, max. 16,3k-t vehetjük a nyakvonalnak.
célár 15,6k ?
Macim beijesztett, jó eladási szignált adott a kettős tető tetején :D
Mondjuk nem voltam benne biztos, hogy a kis dupla top célárát teljesítve, C.pontot leveri, de letörte.
S&P is letörte a kis emelkedőjét amit mutttam, illetve előbb kilépett le belőle
Visszamegyek ebédelni ha ilyen jó hatással vagyok az árfolyamra :) Teli hassal vidámabb az élet :)