APa Kezdőőőődik !!! :-)
Nem értem én ezt a devizatartalékból majd mi adunk dumát, mert a devizahitelesek hitele csak hírből ismeri a devizát csupán ahoz van kötve, spekuláció
Nem szerettek az elmúlt napokban sem pedig daxli ment 10% ot,nem lesz itt a béten semmilyen örömködés...vagy ha mégis akkor azzal tudjuk mit kell csinálni.
ja, meg kiszámíthatatlanság bünti és hasonlók.. nameg, a devizatartalékból éppúgy hiányozni fog az EUR egy ideig... EURHUFTL-t talán megérné, még arra a pár százalékra...
hát nem nézünk ki valami longosan...
este meg ki tudja mi lesz...De hogy Börni felfelé próbálja dumálni az biztos...
kérdés hogy a piac hogy reagál arra is...
előtörlesztésbünti van...már akkor szóltam, hogy jutalomból meg lesz a 300
ebből is látszik hogy főként robotok kereskednek egymással...ennyire precízen a grafikon szerint menni lehetetlen.
Megmondta Viktor hogy lesz ez még rosszabb...
Nekem elég lett volna ha együtt megyünk a világgal mert akkor kikuksizott volna hati bőven 17e fölé...
köszöni európa meg a világ is..ugye?.. gondolom a naprendszerben is van pár gond..sőt a világegyetemben..talán még az atyaúristennél is..
C hullám után kiderül. Számomra nyitott az is, ha indul egy újabb elliott.
500 felett kiszálltam longjaimból,csudajó volt az elmúlt pár nap,nem felejtem el Viktor..
0 poziban gyúrok az estére.
mikorra várható ez a szint (16700)? vagy az előző ábra miatt negligálható?
Tetszik az a maci a végén-tetején:)
otépé megint agyhalott dt longra próbáltam 3560-ról, de 0-ban dobtam
Ez is szép :-))...
ha ráadnék most a full pakkommal..egyből lemenne az 1. -es pontra...pedig én szegény vagyok :D
hasznos grafikon...köszi..
de most megint mit várnak a befektetők ? hisz' amit bejelentenének azt már tudják előre....és már kielemezték hogy nem lesz elég semmire..tehát ?
ez most megint csak a média által felturbózott nyugtalanság....izgatottság.
nembaj....egy kutya :-))
de szeretnék egy 25 pontos fekete gyertyát látni este :-)