még bent van
Ez csak a bolondok órája :D
még nem vették észre hogy az usa lassan 15 perce esik megállás nélkül
Én is így gondolom, nem is ég semmim. Max a billenytűzetem, ha gyorsan írok ,-)
Forgalom nem lesz Obama 150K milliárdos csomaga előtt, na meg ma esti Görög helyzet bejelentése előtt, na meg a két napos FED ülés előtt. Ezekre nem fognak csinálni kiemelkedő forgalmat előtte a sávban.
OK! De a forgalom nem párosul vele, nőni kéne ha jól tudom.
300db vevő 16320ig az jó?
update
400db 16310-ig
nem bízzák a véletlenre
http://postimage.org/image/29ja64ds4/
talán gyúrnak egy jobb vállra a fej-vállban, meg csati alján is van OTP,.
Próbát megér nekik.
Semmi gond, de azért nem gondolnám, hogy közülünk való speki lenne. Túl sok darab ez már.
szerintem igen
nem hiszem, hogy ennél sokkal többet kell belegondolni az internet és a mobiltelefon világában...
(ja most látom, nem engem kérdeztél...BOCSIII)
Te szerinted mik ezek 4444 5555 8888 db vételek? Vagy csak saját magát szórakoztatja a bróker.
3db. 100Ks vevő hatiban.
Lássuk mit lehet látni a chartokban erre.
viktor megmondja a frankót... akár guru is lehetne... :-) eurozóna válság, forint csökkenés, ráérek akkor bevásárolni, ha ő jelez...:)
na tessék közben MOL 14500 alatt...
erre azt mondta viktorunk
"sajnos lesz rosszabb is a helyzet" forintárfolyam ügyben
Nekem egy titkos :) támaszom még a 15,5k is,
a nagy fej-váll első célára, na meg az aug eleji réses letörés óta nézett csökkenő csati alja is itt van.
Közben lefelé indulgattunk el, volt is egy kör longom, mini nyerővel zártam, hiába, szeretek a trenddel szemben menni, rá is b.szt.m jónéhányszor már :(
Mol 14500, otp 3600 szint törést várjuk... viszont a forgalom elég gyér, amíg nem indul be, addig várakozás... A FED döntésig jó lenne, ha elérné valóban a 16000-et, akkor újra lehetne gondolni a pozit.
egyelőre azért tartom a 16900-on nyitott shortot... Mára szépen hozott... viszont OTP-ben ma nem nyitottam még tdt pozit...
közben DAX 4x is 5400-at próbálja leütni (tools-on)