Én nem tudhatok ilyeneket.. :D
Bár most nézem a trendlines oldalán hogy az RSI 43 körül van most Hetes felbontásban van nagyon alacsonyan...olyan 20 körül..
lehet hogy leérünk támaszra és onnan oldalazás, felpattanás lesz ?
hát eddig semmi jele hogy emelkedés következne...RSI viszont nagyon alacsonyan van...hmm...
ha leér támaszra. 16.000 -re ott meg kell nézni hogy mi lesz...vagy kinnti emelekdésre figyelni.
OTPben is széthúztam a könyvet ötösre, és olyan vicces, hogy a brokik összetoboroznak mondjuk 3610re 20ügyfelet 8K vételre, meg 40et 3600vételre 30K pakra
idő közben feltöltötték OTP könyvet 4444vételekkel.
Azt mondják itt vagyunk, adjátok a nyakunkba!
Hát szépen beszűkültünk a mai nap
pl. 5 percesen
szűkülő 3szög
v. csökkenő, a hati inkább arra hajaz?
esetleg lefele ék
:)
mindegy nemsokára kitörünk vmerre
Azt hiszem szerda estig semmit nem csinálok a tőzsde világában, így addig nem szórok infokat, képeket nagyon.
Sőt.. nemigen leszek addig.
Milyen az a tányér ami felfele mutat? Mélytányér vajon?
Egyébként tök fura lett a könyv. Eddig összetömörítettem a kereskedési rendszerem, egymásra pakolva grafikonokat, könyveket, kötéslistát, így hármas könyveket láttam, ma széthúztam hati könyvét ötösre és tök fura, hogy enniy szám van benne :D
már már zavarja a szemem a sok info.. :D
egy szép tányér-t láthatunk asszem dax, s&p, dow indexeknél... ami longot sejtet... ott legalább is...
Trendlines.hu :
"Pénteken letörésre került az emelkedő trendvonal, de az 50-es mozgóátlag hellyel-közzel meg tudta tartani az indexet. A szűk Bollinger-szalagok nagyobb elmozdulásra utalnak, és a jelenlegi hangulatot tekintve az irány sem lehet kérdéses. A csökkenés során a 16 200 pontos szintre célszerű figyelni, ott húzódik a korábbi kereskedési sávból számított célár, melyet múlt hét elején már meglátogatott a mutató."
gyönyörű, likvid piac, lekereskedhető mozgások, no mutyi policy
BÉT...én így szeretlek...