nehogy nekem ledaráld a tőkéd kötésdíjjakkal...
:-)
bár aki randis...annak minden ingyen van
;-)
nehogy nekem ledaráld a tőkéd kötésdíjjakkal...
:-)
bár aki randis...annak minden ingyen van
;-)
mindig az a rossz amiben vagy :D
legközelebb ha nagyot nyerek utána 1 hétig semmit se csinálok.
HA USA megint 5 óráig esik, és onnan fordul és 20 pontot emelkedik zárásig akkor a pofám leszakad :DD
Megyünk majd egyedileg, mint mindig.
Ellenben ma FHBt pakolták egész nap ahogy elnéztem kötés listát. OTPben is azért voltak eladók ma.
Mindjárt eldől miért.
Csilla, Ok!
Tényleg nagyon jó! majd priviben megírhatnád mivel foglalkozik a cég, és milyen munkakörben vagy benne.
Köszi
nem, én alkalmazott vagyok, nem vagyok cégvezető. de azért mondom a cégemnek, mert jó a cég. visszafogadnak gyesről hat órába, meg kell becsülni.
Jónak tűnik a hetes doji,de ha ilyen környezetre nem tudunk megindulni akkor mi lesz velünk a továbbiakban?
amilyen szerencsétlen vagyok, tutira jókat fog mondani, hiszen biztos bevásároltak ezek mikor leütötték...
télleg duplasegg is lehet naposon
Ki is van a faxom...daxli több mint 10% ot ment,grrrr!!
Nemrom mit csináljak 7végére ezzel a pozival...
Herci Wasi külföldön már a mennybe mentetek volna a pozitokkal.
csehek, oroszok pl minuszban....sokan már nem mernek eszetlenül emelkedni, usában zsinórban 5-ik emelkedő nap a mai....ilyen emelkedő hetük utoljára június végén volt, akkor sem mentünk velük....
Dupla topod a mai képernyőkön átalakult dupla cicivé :DD
Hali, Tiszafüreden vagyok a cégemmel egy kis nyár végi afterpartin. pihizek. visszaszedtem a bukómat másfél konti hiánnyal, de most szinte minden pénzem, ami volt odaadtam a pasimnek:-) 1 kontival játszok most:-) éppen ma nyitóban 17k-n egy 1kontit shortoltam, most vagyok gépnél zártam. 16927en 1 konti long...
Doji szerint nem kell sietni, valami fordulót is lehet rajzolni hetesen.
Passz