Hát egy dojira nem picit kéne felmennie szerintem, ha már felfele megy.
Háttérben ott figyelhet egy árbóc letörés is, csak mit keres benne heti doji?
Hát egy dojira nem picit kéne felmennie szerintem, ha már felfele megy.
Háttérben ott figyelhet egy árbóc letörés is, csak mit keres benne heti doji?
picit fel, aztán szakad tovább, ezt szólom, de nem akar picitse fel...
német-usa plafonszaggatás itt meg semmi
nna ez ám a vérnyomás
Ezek szerint te még nem ittál igazi Nápolyi kávét !!
Az olaszok szerint a Segafredo egy gagyi kávé,ezt jobb ha tudod...)
A Hati meg tényleg kalap kaki....
Én csak hatizom,az sem rossz vérnyomás ellen...
Betegekkel van teli a világ :DDD
egyébként ittam egy Segafredo -t...az tényleg megemeli a vérnyomást .-)
jött valami adat...az is xar...persze nem olyan fontos adat ez..
4 órakor jön még 2 adat..az fontos lesz.
Borul minden? - Recesszió fenyegeti Magyarországot
Az elmúlt egy hónap során tovább romlottak a magyar gazdaság növekedési kilátásai - derül ki a Reuters hírügynökség szeptemberi elemzői felméréséből. A konszenzus szerint az idei évben 1,6%-kal, jövőre pedig 1,9%-kal bővülhet a magyar GDP, ami rosszabb a kormány felülvizsgált, 2%-os prognózisánál. A megkérdezett közgazdászok mindegyike arra számít, hogy a Magyar Nemzeti Bank kedden nem változtat a 6%-os irányadó rátán.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/borul_minden_recesszio_fenyegeti_magyarorszagot.155482.html
beteges vagy :D:D:D vérnyomásod indult el a kukidban, de ez még csak déli szél volt nem p*na... :D
Most crossol 20és50órás mozgó, 50es az árfolyam alá került.
A kettős cross felett a szűken vett ék alj. Egyelőre ezt nézve nem rossz kilátás mozgó szerint..
Én kihagyom a mai nap további részét, hacsak nem lesz valami határozott dolog a későbbiekben.
Nem tudom melyikre gondolsz, tegnap mutattam egy fej-vállat én is, talán az lehet.
Rakj be képet. De ha nagy fej-váll az veszélyes, mert eső trendben fordítottat kellene keresni trend alján, így az is necces nekem.
Megnéztem ék nélkül, akár lehetséges is, de nyakvonal fölött vagyunk még, és célár 150pont kb.
Azért örülök, hogy írtok ilyeneket Ti is.
Futik kicsit felfele mennek, gondolom semleges, vagy jobb adat jött picivel, arra nem törik most le talán
Ja igen, ez reggel benne is volt a varriációimban, ha felmegy dupla csúcsot csinálhat, de amióta éket húztam rá azóta eltörpült nálam, mai charton meg azért nem látom, mert nyitóban nyitott ott..
Hát.. nem tudom..
Dupla csúcsot nem látok sehol.
Hol véltél olyat felfedezni?
írjunk peticiót a Bétnek letéttel kapcsolatban :DD
lehet megenyhül a szívük.
Főnök ír egy doksit Stokira hivatkozva. Megmondjunk azért nem pörgetjük, mert magas a letét ,-)