hatifedezeti követelmény mongyonle!
duplacsucs?
nekem pont elég, de ez egy fos...
Nekem már kéne egy új zakó, a régit már unom :D
Van még itt longos vagy zakóra játszik mki?
Amúgy hati letétet tényleg lejjebb csavarhatnák..
tőlem mehet felfelé is....de Egon is maximum 17.500-700 ig várná felfelé ha megindul....
az nem olyan sok... ha megindul veszek longot hogy egálban legyek..amit aztán majd magasabban eladok hogy onnan shortoljam.
Azért itt a hozzászolókat nézve többen várják le mint fel ,-)
Azt tudjuk, hogy Te optimista vagy..
Én vagyok a full semleges, nekem 8 merre megy.
Ha választhatok akkor lejjebb, de csak azért mert többet tudok forgatni lejjebb.
és vigyék már le hati fedezeti követelményét!
csak Te vársz rá, Én nem :)
ráadtam kétszer :-)))
nekem ez túl gyengének tűnik...ilyen forgalommal nem lesz kitörés...most csak arra vár a piac hogy nyugat meginduljon lefele.
Az augusztusban megfigyelhető részvénypiaci esések a hazai alappiacot is érzékenyen érintették, a BAMOSZ adatai szerint 76 milliárd forintot vesztettek az alapok, ha még ez nem lett volna elegendő, akkor 110 milliárd forint volt a tőkekiáramlás. Ez összességében 190 milliárd forintos vagyoncsökkenés, amire 2008 októbere óta nem volt példa a szektorban. Az egyetlen pozitívum, hogy a lakossággal ellentétben a visszaváltások az államhoz köthetők, hiszen az átkerült nyugdíjpénztári vagyont pénzzé kell tennie, hogy legyen pénz a nyugdíjak kifizetésére és egyéb kiadásokra. Ráadásul a kilátások az év hátralevő részében nem túl rózsásak, hiszen még több százmilliárd forintnyi papírt kell értékesítenie az államnak.
Nagy a csend, olvassunk addig:
A képet elkészítettem időközben, kaja előtt, most meg leves után vagyok csak :D
Te mindig 5 percig ebédelsz? :)
Amcsik az 50 napos, mi meg csak az 50 órás ma-t próbáljuk tesztelgetni.
A 200 órás, 20 napos MA lehetne a következő szint nekünk.
Látom mutyisztánban a helyzet változatlan :)
Tegnap is ment az oda-vissza szopatás rendesen.
Bux emelkedő ék alakzatban egy hete? trenderősítő lesz akkor, és le 2,4k-t eshet, kábé 15,2k-ra.
Órás macd-t érdemes figyelni, mikor ad eladási jelzést.
Persze fordítva is elsülhet a dolog és felfelé megy ki az alakzatból, erre sokkal kisebb az esély.
szerintem a bux lekéste azt a felfelé kört, hacsak azt a 16000 alá történő leszúrást követő 1000pont emelkedést nem tekintjük annak... (1112-ben természetesen)... Lázár elk..ta a külföldi emelkedés lekövetését...
Hihetetlen ez a BET! Be kell latni, a kutya nem nez ide, miota Viktorunk bejelentette a csomagot.
Amugy tegnap du. 5 orahoz kepest a futi nincs minuszban, tehat ertem, h. miert nem esunk, de hogy nem is emelkedunk es forg. sincsen, az meglepo. Emelkedo 3szog miatt mehetne fel, de ekkora forg.-mal nem adok neki nagy eselyt.