Nincs itt semmiféle Sándor bácsi..
Minek vegyen, ha olcsóbban is kaphat?
Vett valami alap muszájból és kész, jól járt vele, eladhatják most 5%-kal feljebb
Nincs itt semmiféle Sándor bácsi..
Minek vegyen, ha olcsóbban is kaphat?
Vett valami alap muszájból és kész, jól járt vele, eladhatják most 5%-kal feljebb
Helybetopi, ez van mikor belenyúlnak a tőzsdébe. Sándorbácsi esni nem hagyja, így nem tud visszaerősödni sem, nincs mozgás, nem lehet keresni, illikvid fos
Most is kell mint egy falat kenyér :D
igen..
mert 300as KT kellett a népnek :D
500milliós forgalma van most OTP, MOLnak együtt.
Elég gyenge egy kitöréshez, aképen is jelőltem a forgalmat
Te tudod a legjobban, hogy amikor 2napja shortoltál magasabban volt hati, mint most...
Csak így sem jutunk 17e hati fölé...szval shortosok is ugyanannyit kereshettek mint a longosok,minden nap bevágták pár száz ponttal.
Nincs vevő.. egy két shortos örül mint majom a farkának, hogy 930ra rápakolnak, kapkodja vissza a shortokat
El sem hiszem, hogy pluszba került a legfelső shortom kint :D
Egyelőre Longosok jobban állnak mint a pár napos shortosok!
Minden nap megkapjátok az 1% pluszt, ilyen bizonytalan hazai bankrendszer mellett, nem rossz az.
Forint gyengülésnek indult.
ha igy megy tovább srácok..ez nem nagyon megy felfele...még ilyen nyugatra se tudtunk elindulni nagyon...
Ez napok óta nagyon ratyi...
igen, ha ez a fos nem esik és plusz, az már bazi nagy dolog...
nem amiatt állt be, hanem mert a világ emelkedik, ez meg döglődik.. bux pedig bazi nagy pluszban nyit
Tudtam hogy utolsó percben beáll 200konti vétel.
Kis dax futi húzásra..
pont ez az,hogy nem kellene visszaesni, de ez a fos még el sem indult felfele
Na még a végén 16900körüli nyitó lesz csak??
Még kiálltak a vevők.
szerk: visszajött egy 17Ks vevő.
harmatos ez..
én nem játszom ilyen fosban
megtér az elveszett bárány ? :D
na nemtudom mi lesz ma...ekkora emelkedés után már kellene kinnt is visszaesni hétvégére...
vagy franc tudja....rally ?
Nincs itt már vevő, csak mi fórumosok játszunk. Portfolioról Eros 160-300kontikkal játszik, zár egy shortot és 17200on vagyunk.
HSE1 szintén, én is lépek 100-200kontival és megcsináljuk hárman a napi nagy mozgásokat.
Retek.
16820ig pár vevő van csak, de úgy is elhúzzák valahogy, mindegy hogy nincs vevő, akkor is 17Kra kinyitják valahogy