Rakok neked egy chartot, hogy bűvöld.
Hasonló most mint SP hármas csúcs, csak annyi a különbség, hogy az emelkedő trend tetején volt, ez meg alján, de kinti zászlók közepette.
Azért bűvölésre berakom:
Rakok neked egy chartot, hogy bűvöld.
Hasonló most mint SP hármas csúcs, csak annyi a különbség, hogy az emelkedő trend tetején volt, ez meg alján, de kinti zászlók közepette.
Azért bűvölésre berakom:
Sanyi bá' örülni fog...
de én addig keresni szeretnék egy lefele hullámmal..aztán felőlem mehet ahová akar :D
Na közben szépen lejöttünk jobb vállra, ahogy vártuk..
nem igaz?
Na akkor megnézzük mi van a nyakvonallal.
nem tudom pár hónapon belül elég. Még kari előtt.
Na de ez csak duma, a tényt meglátjuk.
SPben ksi dupla top lassan kész, nem tudom írtam-e, hogy azt csinálja le.
meglátjuk mi lösz, pl ricsi felkötés
Késő, már oti longban. Persze csak emberbaráti szeretetből. Segítettem Sanyi bának támasztani az árfolyamot. Úgy el volt anyátlanodva szegény... :-))
Te is azt akarsz lent, ha elindul fel, akkor még kitalál itt fordított fej vállat vagy valami mást.
Épp most néztem meg az előbb a hazait :)
Annyi h az utolsó 1évet lehet max nézni a címlapon.
Amcsi már 3 napja emelkedik...lepattantak 3. -szorra is 1200 -ról...
én zuhanást várok estére - holnapra...
csak azért mert venni akarsz? :)))
engem nagyon nem izgat, merrt olyan kezdőpontot választasz amilyet akarsz. Ilyen meg van az oldalon is, nem tudom minek a kbct kell nézni ehhez... Címlapra kinézel és ollé :)
Buxsi láncon van, talán az ottika papája, vagy más felnőtt (:-) fogva tartja, de holnap le lesz engedve és mindenkit széttép... végül jön a sintér :DD
ne menjen már sehova fel, mert elbízza a nép itt magát és képes 25Kig megvenni, így ne csináljuk inkább ,-)
Csináljunk jó árakat le. 2K OTP, 10K bux, 10K MOL, 25K ricsi, 425 Telcsi, 10K egis stb
Pedig kegyetlenül fogjuk követni külföldet mi is, főleg ha Vikiék egy kiherélt végtörlesztést fognak csak elfogadni. Hambiék pedig megint megveszik az esést, úgy tűnik. Nem lehet itt már senkiben bízni... Megtört szívvel tudatom továbbá mindenkivel, hogy minden short pozícióm zártam. A hozzászólás után pedig avatart cserélek. :-((
:-DDD