Megmondom én neked helyette: 1200 :D
2500-3200-ra tippeltem :)
Én már nem :) (talán a 3200-800-ra)
Idénre nézve úgy tűnik 23%-nak jött a tipp.
Én tudom mire szavaztam, még jó vagyok :)
Hosszútávú zászló alakzat célár:
7,4k->4,3k (-3,1k, -41%) 6,4k->3,3k (-3,1k) v. 3,8k (-40%)
De fej-váll alakzat(ok) is könnyen beazonosítható(ak) az otp chartján.
Ez alapján nálam a legrosszabb szcenárió az 1200-as otépé.
5k nyakvonallal a 2,5k a célár. Rövidebb időintarvallumon nézve a mostani 5,5k letörés 4k körüli konszolidálás, és utána letörés, azaz zászló alakzat is 2,5k környékére mutatna.
Szal legoptimistább esetben láttuk már az otépé lokális alját, de valószínűbb a 2,5-3,3k tartomány elérése, legrosszabb szcenárió a duplaalj 1,2k-n, kisebb eséllyel.
Helyesen szavaztunk :)))
:) Valahol 3200 felé megállhat a következő lejtmenet szerintem. Mi ennek az oka? :) Azt a nagyon döntik el. Hogy napi szinten 2-4%-kat ingadoznak a legkomolyabb pénzek árfolyamai, az mutatja, hogy messze még az aranyhalas álomtó nyugalma :).
Két éves távlatban az 5000-et megint komolyan át kell törni, akármennyire is kemény adókat vezetnek be...
és nem mellesleg az optimista kisebbségnek nem lett igaza :)
Helyes az észrevétel, bár vsz nem kell túlelemezni. Annyi a lényeg, h a nagy többség pesszimista
Nem akarok kukacoskodni, de egy kis szöveges értékelés is kijárna ennek a grafikonnak :)
Én a bordó (v. piros?) tartományba szavaztam, ami tulképpen már teljesült is.
Talán nézzük úgy mint ha a szavazás lezárulta utáni időszakra szavaztunk volna.
A szavazatok 1/4-de, az "igen"-esek szerint láttuk (tulképpen ők már tévedtek is), viszont a nagy többség (75%) 3800 alá várja-várta. 2500 alá szintúgy 1/4-nyi "kissebbség" várja csak.
Szal nekem az jön le h. még nem láttuk az igazi alját, az vhol 2500-3800 között lesz (3150).
De vki hozzáértőbb elemzze ki.