Regisztráció Elfelejtett jelszó

Formula 1

Re: nincs cím

#437281 Waszeitung Előzmény: #437271

Ezt nem értem...Magyar 64 ezer,többinél pár száz db,mki bennünket akar ennyire,ne már..bár örülök neki,de ez hihetetlen kategória.

#437085 joco9 Előzmény: #437058

Üdv!

Ezt akartam pont belinkelni :)

Had érezzék a törődést a svábok :)

Visszakerülhet az MTV-re a Forma-1

#435527 zeeh_

Csak ezt ne! De jó is volt, amikor egy baleset során kicsúsztak a műsoridőből nem is egyszer, ezért az utolsó x kör már nem volt látható, az interjúk meg pláne nem. No meg a felvételről nyomott versenyek fél nappal később leadva. Pfff....

Itt az idő beszerezni egy "szátelitet" német RTL-lel. :)

http://index.hu/kultur/media/2011/10/20/visszakerulhet_az_mtv-re_a_forma-1/

"Az Index információi szerint a közszolgálati televízió öt évre, több mint két és fél milliárd forintot fizet a közvetítési jogokért, és legalább hárommilliárdot visznek majd el a stáb külföldi utazásai, illetve a külső helyszínek kapcsolásának költségei."

Van itt pénz kérem szépen, állami, nyugodtan lehet szórni utaztatásra.

Re: Schumacher és Vettel 1994

#435308 Zotya32 Előzmény: #434427

Végre... remélem nem qrják el a közvetítést, és kicsit jobbat hoznak össze, mint az rtl-es gyulás színvonal....

"Az igazgató arra is felhívta a figyelmet, hogy az állami médiumok tartalmukat tekintve is megújulnak, például jövő évtől öt éven át ismét a Magyar Televízió közvetíti a Forma-1-es futamokat"

http://www.mfor.hu/cikkek/MTVA__jovore_teljes_arculati_megujulason_esik_at_a_kozmedia.html

#425270 kerikoma Előzmény: #425203

Mindegy, ő sosem volt egy meghatározó pilóta...

Remélem meg tudom nézni a futamot, mert ezek a szüretek mostanában áthúzták számításaimat...

#425203 Waszeitung Előzmény: #425191

Egyszer lett volna lehetősége világbajnok lenni amikor Suminak lábtörése volt,egész végéig a mezőny végében volt,és azt nyilatkozta a verseny után hogy szétunta magát verseny közben...szval számomra hiteltelen.

#425191 kerikoma Előzmény: #414835

http://www.f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/?newsOrder=getItem&newsId=39848

Azért ezt az Irvine-t akkor sem bírtam amikor versenyzett, de szerintem itt teljesen hülyeségeket mondott. Pl Button ebben a szezonba 3-szor nullázott a csapat hibájából (kerékkiesés stb). Simán ott lihegne Vettel nyomába és nem lett volna még lejátszva a vb.

Ebben a szezonban 3 nullázás nagyon nagy luxusnak számít.....

#414835 zeeh_ Előzmény: #414833

Felőlem. :)

Kár, hogy Hakkinen már nincs a mezőnyben, azok voltak szép csaták.

#414829 zeeh_ Előzmény: #414826

Én azért nem Maldonadot büntettem volna meg az időmérőn történtek miatt...

Schumi nagyon szépet ment. Remélem, jövőre összerakják végre azt a nyamvadt Mercit rendesen. Jó lenne egy 9. vb címmel búcsúznia.

hamilton nagyon vadmalac…

#414826 Ibiza

hamilton nagyon vadmalac mostanában.. most nagyot koppant tán helyreteszi..

#414708 kerikoma Előzmény: #413611

Sziasztok!

Tagnap sajna nem láttam a futamot, volt egy kis dolgunk, de nem bántott, mert tudtam, hogy este 7-kor ismétlik a Sport klubon és addig úgyis haza érek. Erre nem volt sport klub, mert berakták helyette a digi sport + csatornát. Majdnem szétvertem a tévét.

Na a lényeg, hogy tudtok-e abba segíteni, hogy utólag hol tudnám megnézni?

Re: "Hiszti"

#405847 Ibiza Előzmény: #404510

laci nagyon jó helyen van (bár nem tudom hol).. ne jöjjön vissza.. elég a debil vicceskedésből.. ezt a gyulagyereket nagyon tolja valaki mert ritka szimpla agya van..bár mintha csiszolódna és már nem frusztrálja a "laci".. jó mellette a szakkommentátor ő hozzáadja az eszet az egészhez..