Itt sem a kisbabákról van szó :)
Ja, az le van szarva, mennyit dolgoztál, vagy loptad a pénzt, és tízmilliókat fizettél munkadíjra. Itt már rég nincs ilyen fogalom, hogy "értékteremtés".
Az adóötlet (korrekten) halott, de meg fogják csinálni. Mert meg lehet. Amíg tűr a nép, addig mennek el. Márpedig tűr. "Már csak egy utolsó nadrágszíj szorítás, mielőtt jobb lesz, elvtársak."
Birkanép...
(a házamat én is a két kezemmel építem évek óta, csak hogy egyértelmű legyek)
ő aszongya h ad el amid van, a nagyot és jó helyen lévőt ócsóért neki(k) és vegyél kisebbet szar helyen drágán tőlük ;o)
aszongya bajnai gordon, aki nem tudja fenntartania lakasat koltozzon kisebbe....
en meg majd gordonkahoz koltozok be...
ezt én éret.
de ha én a 2 kezemmel építetem, a szomszéd meg vállalkozókkal..........
dizsim ebbol telik nekik erre:
http://vastagbor.blog.hu/2009/05/08/on_is_kapott_mar_232_727_232_forint_lakashitelt
Magyarorszag topikba mar belinkeltem.
banki értékbecslés által. Bankoknak van utcákra lebontva.
Pl ha valaki 2 keze munkájával építette a házát, értéket teremtett magának.
Egy ilyen ingatlant milyen nm árra értékelnek fel?
Tégla, sóber, homok, fa gerenda, stb????
Halott ötlet, szerintem.
hogy mer egyáltalán ilyen kijelentéseket tenni ???????
az ingatlan adót nekik kéne fizetni.
mondjuk 250m2 fölött.
mert ők mind ilyenben laknak.
pl a salgótarjáni "képviselő úr" ami 1000m2-est húzott fel magának a fizujából :o) :o((((((
anyuci meg merci terepjáróval megy a suliba tanítani ...
miből könyörgöm miből telik erre ????
ingatlanadó:
arról nem is szólva hogy az örökösödési illeték miatt a szülők, nagyszülők mind a gyerekek, unokák nevére íratták vagy vették meg vagy építették fel az ingatlant, mert már akkor is csak arra volt pénzük, hogy felépítsék, megvegyék, hogy éppenhogy előrébb jussanak.
az ingatlanok többsége épp ezért gyereke és fiatal/idősebb felnőttek nevén van ... hogy a picsába fognak két ingatlan után beadózni ??? a sajátja után amit hitelből vett és annak a terheit nyögi és épphogy nem árverezeik el a feje fölűl, meg a szülei háza után, ami sz ő nevén van ... mert persze az örökösödésit kicsit későn törölték el elkéstek vele 20 évet csesszék meg !!! nekik meg úgyis mindegy mert a cégeik nevén vannak az ingatlanjaik amit visszabérel mint magánszemély lásd kókamóka ...
nem egy tündérbaba ez a szerencsétlen....
érdekes hozzáállás:
http://www.privatbankar.hu/html/bef/1400.php?kommentar=29689
csakhogy azok az emberek egy élet munkájával jutottak hozzá a nagyobb ingatlanukhoz ... és most eladhatják áron alul ... egy válság kellős közepén ... kótyavetyéljék el, amiért 20-30-40 évet dolgoztak :o(((((((((
idióta vadbarom.
"a pénz értéke az emberek közötti magállapodáson nyugszik, s nem valamiféle objektíven mérhető alapon, például színarany rudakon." Re.: dollár
Hétfőn részvényt vettem részvény után
Kedden milliomos lettem, úgy ám
Szerdán nagy házat szereztem gyorsan
Csütörtökön már hintómban voltam
Péntek: mámor az operabálban
Szombaton a szegényházban háltam.
http://hvg.hu/gazdasag/20090511_law_szedelges_penzugyi_vaslsag_krach/page3.aspx
nekem ez munka és nem szórakozás, bár asszem ez az a munka amit most a legszívesebben csinálok, de lehet 5-10 év múlva nem fog érdekelni.
nem ünneplek ilyesmit.
ez csak pénz.
jön és megy.
mondjuk amcsi bankban gondolkodom elsősorban, de van még egy kis fhb-m is a biztonság kedvéért :o) otit ha bármi oknál fogva leütnék vennék, de mondjuk baromi szarul tudok venni is meg eladni is :o)
lear királyom már 105 % úgy látszik ez a bika tényleg jobban fekszik nekem mint a medve
Kicsaptak az előbb 3040-en :-(
:-)
Pazar eredmény ez idáig is discókám.
Vastag nyerő.
Örülni kell neki, sőt meg is fogom ünnepelni. Egy pohár jó pezsgővel mindjárt zárás után.
Ez egy fontos mozzanat, javaslom neked is.
Minden komolyabb nyerőt szépen megünnepelni valamilyen formában.
Hölgyek esetében pl. egy jó fagyizással! :-)
na de nem úgy volt hogy rosszra számítanak/számítottak ?
sztem is jó lesz, de olyan bankot választok ami nekem jó :o)
a stopid majd kiüt vadászka, de otiban 3400-n van a sok beragadt tétel addig még elmegyünk, szvsz.
Jó lesz a stressz teszt azért fognak esni.
Mert már beépült az árakba, ha rossz meg azért.
Nekem ez e koncepcióm. :-(
Megérzés persze, stop keményen játszik.
Nem kívánom visszaadni a piacnak ezt a szép eredményt.
erre annyit tudnék azért mondani, hogy kb 20 perccel ezelőtt született meg a sztressztesztes banki holnapra szóló koncepcióm és venni szándékszom ...
csak bizonyos tapasztalatok óta ... sajnálom, igazán.
vadászka sztem van neked pénzed és hozzá eszed is, úgyhogy nem én leszek az, aki gazdagítani fog :o) nem dőlök be a hízelgéseknek ;o)