Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: !!!

#412073 Janicroft Előzmény: #412042

Azt az esést mondjuk értetlenebbül fogadtam mint ezt, amikor bejelentették az akvizíciót akkor betoltam a maradék cash-t és nem akartam hinni a szememnek. Ki adta/öntötte akkor ennyire és miért, sose tudjuk meg, talán már nem is érdekes, hisz azóta elromlott a hangulat, mi meg megyünk vele.

#412042 Bendeguz Előzmény: #412033

Kassai Ákos mondta egy interjúban 12k felett, hogy az árfolyam előreszaladt. Onnantól meg se állt 10 ezerig.

#412038 Lxrose Előzmény: #412029

Ezek közül az 1-2-t nem kell magyarázni, a harmadikat nem hiszem, hogy befolyásolta, a negyediket meg nem értem, egyáltalán hogyan került a listádra. A 5. , 6. megint gyenge érv.

#412031 Grizzly Géza Előzmény: #412023

Majd sírva veszi vissza,mint egy kismalac 10k felett :D

A bika piac meg olyan mint a villamos és a csajok : mindig jön egy következő ! :)

Na,ez volt aztán egy bölcs elemzés...:)

#412029 Forcag Előzmény: #412023

Nézzük az esés okait?:

-globális hangulat

- túlértékelt lett a rv árfolyam (lásd Makra úr nyilatkozatát)

- vonzó kötvényprogram

- akvizíció (lengyel) sikeressége

- félelem ismétlődése, finanszírozási oldal - ami elvileg megoldott - de mégis ott bújkálhat a háttérben (pl a 2008-as esés oka ez volt elsősorban a globális eséstől függetlenül

- Állami pakk, OTP pakk??

#412024 VadSpeki Előzmény: #412021

Így van, jól látod! Igen, van előnye és hátránya is az indexváltásnak!

Amit említettél az természetesen elég pozitív. Hátránya pedig, hogy nagy BUX-eséseknél az E-Star is esik. Mostanában érdemes technikailag is nézegetni a részvényt, a fundamentumok elég jók. Hathor elemzése szuperül bejött megint, kiváncsi vagyok a következő elemzésére!

#412023 Lxrose Előzmény: #412015

Szerintem külön kell választani a 12000-ről való esést és ami 10000 alattról történt. Hangulat alapú kereskedés váltotta fel a fundamentálist, ha lehet így mondani. Pár perce 3900 alá ment az OTP, rögtön el is adott valaki százakárhány darabot itt is.

#412021 kelvin Előzmény: #412019

Annyit hozzátennék, hogy az indexváltás = kategóriaváltás a likviditás növelés érdekében szokott megtörténni. Így az alapkezelők is vehetik és a többi nagy szereplő is, míg B kategóriásként nem.

#412020 kelvin Előzmény: #412015

Ezt a lehetőséget én is nézegettem, de sztem véletlen faktor lehet. Hathor elemzése teljesen megállta a helyét még ha sokaknak nem is tetszett. Érdemes a srácra figyelni, ha trader vagy és nem befektető. Mert ugyebár a kettő között az időtáv az eltérő. Befektetőket az érdekli hogy hosszú távon szerepeljen jól a papír ami lehet akár 10 év is. 1 szó mint 100, nekik Hathor elemzését felesleges olvasni. :)

#412019 VadSpeki Előzmény: #412015

Én úgy látom, hogy még tavaly tavasszal és nyáron abszolút elszakadt a BUX-index mozgásától.

Emlékszem egészen tavaly márciustól egészen nyár közepéig 5700-6000 Ft-os sávban mozgott a részvény, a BUX-index esése ellenére is nagyon stabil volt mindig az árfolyama, és hónapokig tartotta a 6000 Ft-os szintet, itt gyűjtögettek valószínűleg. Míg kb. tavaly ősz óta, év vége óta teljesen megfordult a helyzet! Azaz abszolút a BUX-index-szel együtt mozog! Az volt a nagy varázsa anno, hogy BUX-index-et is sokszor felülteljesítette tavaly és tavaly előtt.

Szóval szerintem nem tett jót a részvénynek az index-váltás.

Viszont így is maradhatna stabilabb a részvény, ha elég jó a Cég, akkor jöhetnének komolyabb vételek is alacsonyabb szinteken és nem kéne feltétlenül mindig ennyire a BUX-szal együtt mozognia szerintem. Ha a külföldi intézményiek tovább vásárolnának a részvényből, akkor az árfolyam is stabilabb lenne.

#412017 VadSpeki Előzmény: #412013

Jól van, nagyon korrekt így!!

Annak örülök, hogy ez mindenkire vonatkozni fog! Mert mások szoktak itt offolni...

Megnyitottam a fórumot, oda mindenki írhat!

Várok mindenkit szeretettel :-))

Üdv.! Én ezentúl figyelek erre nagyon!

#412015 Forcag Előzmény: #412013

valmaikor Egon írta, hogy E-star iránymutató részvény a Bux-on belül... Ehhez mit szóltok most? szépen elkezdett esni 12000 körülről utána indult a bux is, múlt héten elkezdték csipegetni, elindult felfelé a bux, most megint mélypont közelében volt...

Elég elnagyoltan, de akár még lehet benne igazság...

#412013 kelvin Előzmény: #412009

Igen teljesen így gondoltam.

Ha van a részvénnyel kapcsolatos értelmes hozzászólásod és ez nem csak RÁD MÁSOKRA is vonatkozik, akkor azt itt meg lehet tenni. Ha nincs csevegni egymás torkának ugrani a saját topikodba lehet.

Ha bárkivel bármi gondod van ott beszéld meg ne itt.

Ezzel téma lezárva! Innentől kezdve csak érdemi hozzászólások lesznek láthatók a többit törlöm. Akár utólag nap végén is! Ez nem csak Vadspekinek szól!

Köszi mindenkinek a megértést!

Re: Figyelek!!!

#412010 VadSpeki Előzmény: #412006

Ezzel én is egyetértek! Nagyon jó ötlet!!!!

Legyen ezügyben közös egyetértés, hogy a személyeskedő, a másikkal foglalkozó hozzászólásokat, és a más témával foglalkozó hozzászólást egyből törölni kéne és akkor nem tartana itt a topik! Egyszerűbb lenne minden!

Szavazzunk ezügyben! Én kiállok az ötlet mellett!

Ide pedig bárki írhat be negatív, vagy akár pozitív dolgot a részvénnyel kapcsolatban, alátámasztva mondandóját, és leírva a véleményét a részvényről.

#412009 VadSpeki Előzmény: #412005

Köszi szépen az ötletet! Azért kisebb pakkal rendelkezve és leendő további vevőként, gondolom a részvénnyel kapcsolatban írhatok ide, nem?

Persze csak az adott részvénnyel, témával foglakozva. Ha pedig a másikkal szeretne foglalkozni, akkor írhat az új fórumomba. Így jónak tartod? És az egymással való törődés, stb. ott történne.

Én itt csak a részvényről írnék általában,ha nem kötnének belém.

Akkor létrehozok egy saját fórumot, ahova írhat bárki, aki egymással szeretne foglalkozni, ismerkedni.oké?

#412008 Forcag Előzmény: #412003

OFF az elég komoly probléma szerintem, ha az ember nem veszi észre, hogy sok belőle... ON