Regisztráció Elfelejtett jelszó

VadSpeki nyitott fóruma, avagy személyeskedő és egymást szerető

Re: nincs cím

#417524 Bendeguz Előzmény: #412647

Azóta is epekedve várjuk az okosságodat. TA, vagy fundás elemzés. Te döntesz. A privátba küldött leveledet olvasatlanul töröltem, nem érdekel a picsogásod. Gyerünk broki, viríts egy kis értelmet!

#412647 Bendeguz Előzmény: #412049

Kifejthetnéd a mai RFV topikos beírásodat, hogy mi alapján nyomtad be a céláraidat. TA, funda, valami látszólag szakszerű elemzést légy szíves készíts és linkeld be. Aztán megvitatjuk. Ok?

#412148 taresz Előzmény: #412049

Ó, látom feltörtél mint huszár segge a lovon. Saját topik! Neked bejött az élet.

#412049 VadSpeki Előzmény: #412044

Én nem tekintem Őt ellenségnek, normálisnak tűnik, kivéve 1-2 beszólását.

Attól, mert megvédem az igazamat, és érvelek, és válaszolok Neki jogosan, attól nem ellenség. Eszembe sem jutott ilyen, amúgy is békés ember vagyok. De, ha pl. valaki durván beszól, annak persze, hogy visszaszólok normálisan!!

A másik meg, hogy a tartalmi részt láthatod, nem én rontottam el, 1-2 fórumozó foglalkozott velem állandóan. Erről ennyit.

RFV-fórumba én is írogatok és le is fogom írni akr kritikáimat is, ugyanúgy, mint a pozitívumokat is. Mindkét oldalát.

üdv.! Tőzsdéhez meg nem kell mentor nekem, saját mentorom vagyok. :-)

#412044 Bendeguz Előzmény: #412030

Formerplayert lehet szeretni és lehet utálni, de ellenséggé tenni nem tűnik jó ötletnek. Szerintem felejtsd el, keress más mentort a tőzsdéhez. Remélem ebben a topicban rendesen kifejted nézeteidet és az RFV-t meghagyod a tartalmi résznek.

#412030 VadSpeki Előzmény: #412027

Jó a kritika! :-)) Teljesen igazad van!

Javítom is saját magamat, csak elírás volt!

Természetesen ismerem a hibáim, 'világban', így a helyes, csak gyorsan írtam és lemaradt. :-))

Köszi még egyszer!

A Bazsit pedig i-vel kell írni, nem y-nal! :-)) Persze ez csak kis kötekedés, tudom, hogy saját nick név, és ilyenkor lehet kivételt tenni :-)

Szép napot!

#412027 KawaBazsy Előzmény: #412014

Akkor itt is az első kötekedő a helyesírási hibákkal. :-) 1. Mondatot nagybetűvel kezdünk (első mondatod). 2."Hol" kérdésre a rag: ban, ben, nem pedig ba, be ("Sajnos egyre több rossz ember van a világba").

kezdeném én, nem tartom …

#412014 VadSpeki

kezdeném én, nem tartom normálisnak az olyan embert, aki pl. a másikba beleköt és állandóan személyeskedik. Sajnos egyre több rossz ember van a világba, azt vettem észre, hogy a válság elvette még egyes fórumozók eszét is. Egyre több ember megy le kutyába sajnos.

A kritikát író embert hibáztatják rossz döntéseik miatt, holott valójában a világgazdaság mozgatóit, irányítóit kéne ezért megkeresni. Az embereknek pedig jobban össze kéne fogni.