Aki ennél többet lát a részvényben egy éven belül.
arról volt már szó, hogy ki a fene venné a részvényt amikor a kötvényekre kap fix 10%-ot???
Szerintem eleshetnek a korábbi mélypontok, de hozzáteszem nem 1 hét alatt, hanem pár hónap alatt. Nehéz jósolni ilyen helyzetben. Szóval ezen időtávon 70 %-os esélyt adnék a mélypontok elesésének (max. fél éven belül)
Viszont, ha hirtelen valami nagy pozitív fordulat jönne a világban, akkor ezek a mostani szintek és a 16 700 pontos BUX a mélypontok, vagy kicsivel lejjebb...
Szóval azt mondod, hogy ha elesnek a korábbi mélypontok, akkor újabb mélypontok jöhetnek? Ennek kb. hány százalék az esélye?
Két eset lehetséges:
1. Ha folytatódik a negatív trend és a folyamatos eladási hullám globálisan, akkor célba veheti a legutóbbi mélypontot 7300 Ft környékén. A MOL esése 15 000 Ft környékén szintén megállhat és utána ha kicsit pozitívabb (1-2 napra legalább) a kép globálisan, akkor az E-Star 7300 Ft-ról ismét fölfelé veheti az irányt. A lényeg a korábbi mélypontok kerülhetnek tesztelésre több részvény esetében is. Ha pedig elesnek a múlt heti mélypontok, na akkor már tényleg gáz van és akkor új alacsonyabb mélypontok jöhetnek szóba a legtöbb részvénynél. A jövő héten ezt meglátjuk.
2. Ha innen átmegy pozitívba a BUX (amire a jelenlgi állás szerint kisebb az esély, de összejöhet akár), akko innen fordulhat az E-Star is, viszont érdemes szvsz. most csak rövid távra venni, mivel tényleg egy komoly medvepiac alakult ki... Szóval sok a bizontalanság a vilában, ebből még bármi lehet, akár 13-14 ezres BUX-index is, viszont nem vagyok jós
De szemmel láthatólag ilyen amcsi zuhanások és globális összeomlás 2008 őszén volt utoljára.
Ez már durva, 7750 Ft-on csak úgy megkapta az 1000 db-os pakkot!
Beállt és pár percen belül rá is öntötték!!
Még, hogy nincsenek nagy eladók ebben, vannak itt bőven eladások már egyértelmű, csak nyilván nem mindenki áll be a könyvbe eladásra, hanem piacin beszórja!!
Nincs igazad, annyi a lényeg, ahogy Te is láthatod, hogy pont én belém rúgtak keményen, annak ellenére, hogy nem személyeskedtem senkivel, nem én kezdtem, legföljebb én válaszoltam kicsit dühösebben, ezt elismerem. De pl. egy lehülyézésre, szerintem érthető a reakcióm.
Én csak a véleményemet írtam le a részvénnyel kapcsolatban.
A concorde-os témában még él a felhívásom, csak sajnos nincs sok jelentkező eddig. Hátha másoknak mindegy, ők tudják, és ha mindegy nekik a nagy buktájuk, akkor ez van, tudomásul veszem és lehet én sem foglalkozom már vele.
8000 Ft alatt a 7300 Ft körüli korábbi mélypont is szóba jöhet, nem egy nap alatt természetesen.
Aki meg nem bírja nézni a lecsorgást, kapcsolja ki a monitort és nézzen rá pár hónap múlva.
Én meg majd 6000 Ft környékén visszaszállok, legalább lesz aki tartsa az árfolyamot, örüljél Te is neki! :-)) Sőt, ha alá megy, és képbe kerül az 5500 Ft, ígérem eladom mindenem, és beletolok minden lóvét. :-))
Üdv.!!
Azért csak egyre több eladó bukkan elő, és gyülekeznek már 250 db-os pakkok is az eladó könyvben. Lesz itt még bőven eladó, ha a BUX-indexben és a többi részvényben is újabb mélypontok alakulnak ki, és pl. OTP-nél törik a 3800 Ft-os szint, akkor irány 3000 Ft környéke, vagy akár még lejjebb, és akkor az E-Star sem marad ki pl. egy 6-7 k-s célárfolyamból
gépet kikapcsolni, és jön majd a fölmentő sereg 6-7 k-nál.))
7790
7950
jól. ha jól számolom, összesen 10.051.336.000 forint értékben jegyeztek le kötvényeket tavaly október óta. sztem a következő forrásbevonás a lengyel ktvprogram lesz. ill. jó ideje érik már a hitelek refinanszírozásának lezárása is.
Amit az elmúlt egy évben beletoltak befektetők a cégbe, az több, mint 4000 Ft részvényenként. A már előtte is bennelévő eszközérték is közel ennyi lehet, de legalábbis a felével lehet számolni. Csodálkozom, hogy egy hosszútávú stratégiai befektető még nem vette meg az összes részvényt 10000 Ft-ig.
Igen, látszik, hogy az egész csak spekuláció. 240 darab van 8400-ig eladáson. A kicsik nem adták volna tegnap sem tömegével, ha az 500-as pakkokkal nem tolják le ide. Persze ha megnéznénk, a nap második felében ők valószínűleg a vételi oldalon álltak, vagyis nem az aggódás adatta el velük a részvényt.
Vicces mennyiségekkel küldik megint lejjebb. Könyvön kívül adnak, illetve annak az 1030-as vevőnek én nem adnám, lehet a végén ránk borítja.
Én úgy döntöttem, mivel nincs már betolandó pénzem, hogy kikapcsolom a gépet egy pár hónapra, oszt leetojom azt is ha 6k lesz.
egyébként a bukó miatt nem aggodom, mert vissza fog ez mászni, inkább az zavar hogy nemtok ilyen áron venni.
Köszönet. Asszem ma sem lesz 12 ezer :(
Napi minimum: 8 000 Ft
Napi maximum: 8 250 Ft
Nyitó: 8 250 Ft
Előző záró: 8 200 Ft
Utolsó kötés: 8 000 Ft, 18 db (-200 Ft, -2.44 %) (2011.08.19 09:16:22)
Összforgalom: 19 kötés, 514 db, 4 143 280 Ft
Vétel
Cég Aj. Db Ár
2 2 482 db 8 000 Ft
1 1 5 db 7 960 Ft
2 2 1 030 db 7 950 Ft
1 2 17 db 7 900 Ft
1 1 100 db 7 800 Ft
Eladás
Ár Db Aj. Cég
8 150 Ft 60 db 1 1
8 300 Ft 60 db 1 1
8 350 Ft 8 db 1 1
8 380 Ft 12 db 1 1
8 394 Ft 10 db 1 1
Szerintem térjünk a tárgyra: hogy áll a kedvencünk?
Meg a Concorde-ot, mi? :-) Azok után, hogy emiatt felhívást intéztél, pertársakat kerestél, nekem a te helyedben nem lenne képem ide bármit is írni, főleg nem szájon csókolni azokat, akikkel eddig vitáztál és belerúgni azokba, akiktől eddig a segítséget vártad.