Az 1,200-as OTP-t is tulelte a vilag es a 800-ast is tul fogja. Sztem sosem mindegy, hol a penzed.
En mindenkepp atgondolnek vmi olyan pozit, ami ellentetelezi a longodat.
Az 1,200-as OTP-t is tulelte a vilag es a 800-ast is tul fogja. Sztem sosem mindegy, hol a penzed.
En mindenkepp atgondolnek vmi olyan pozit, ami ellentetelezi a longodat.
Ebben a napban az lehetett a szívás, hogy papírforma szerint történt minden rendhagyóan...
Jó trükk, meglátjuk a folytatást. A legjobbakat mindenkinek!
Most látom csak hogy -30 pont lett a Philly Fed index... ez sokkoló
képtelen vagyok zárni kiszámoltam h a fedezetem kb 800 forintos otpig tart, ha annyi lesz akkor beborult a világ és mindegy hol van a pénzed...amúgy reménykedem a decemberi zárásnál 19290-nél feljebb lesz a hati...de nagyon félek attól amit írsz...ezért sajnálom h hétfőn pont nrem voltam gépnél, mert amúgy meg nem gondoltam volna h elmegy addig, ennyin múllik...
Remélem a Főnök látta...vagy szóltatok neki... mivan és visszafordult a tegnapi vételekből...
majd megfogod te is a nagy dohányt...ha lesz időd a gép elé ülni..
Kösz,
Olvasom nagyon pörög mostanában a biznisz nálad ;-) Mindig jó irányba forgolódsz...
Én mindig a "jól fizető" melóra fogom, hogy nem érek rá figyelni a piacra, de mostanában kissé több pénzt lehetett volna keresni itt...még nekem is :-o
látom, sajmálom, én képtelen vagyok zárni kiszámoltam h a fedezetem kb 800 forintos otpig tart, ha annyi lesz akkor beborult a világ és mindegy hol van a pénzed...amúgy reménykedem a decemberi zárásnál 19290-nél feljebb lesz a hati és akkor még nyerek is, csak az bosszant h hétfőn pont nem voltam gépnél, érdekes mintha a tőzsde kifejezetten ellened dolgozna ha a hétfői nagy menet kétrészletbe lesz meg még kedden is simán zárom, de nem úgy lett ahogy a legrosszabb nekem...hány konti volt?
Azt hittem bluebalu bukóját vállaltad be :D
Egyébként meg, soha nem lehet tudni... Lehet az a bukó hamarosan nyerő lesz.
A kérdés a hogyan... Tarva a pozit, vagy forditva 180'-ot...
Szevasztok,
Hogy én mindig kimaradok ezekből azezer pontokból vazze... :-)
légyszi írjatok egy reált...most már nincs kedvem belépni
Nem akarok beleugatni, de mi a terved, ha osztol kezd csak igazan esni??? Ld. 2008.
Bud, en is viszem a shortot holnapra.
tudom :DD de sokszor a saját szabályaimat is áthágom :-)) olyan izgalmas vétkezni :D
kapzsiság hajt...mindenki tagadja..pedig mindenkit ez vezérel :D
18Kalá zárhatna a prompt csak úgy lélektanilag
a hatyiról már nem is beszélve
nyugi blue ne emészd magad... írtam alább, bevállaltam a bukót... most nyugodtan alszom, és ez a legfontosabb...