Hát persze...én pörgetem sokszor a fórumot, amikor a madár se jár erre:D nehogy lesüllyedjen a Google rank-listáján :DD
Hát persze...én pörgetem sokszor a fórumot, amikor a madár se jár erre:D nehogy lesüllyedjen a Google rank-listáján :DD
Gratulálok a győzteseknek, magamon kívül. meg azért köszönöm, hogy megtűrtök a bénázásaim ellenére, de én inkább felajánlanám a helyem Margarettának, mert neki sokat köszönhetek:-) Aki elfoglaltabb mint én, és sokkal többet tett szakmailag a fórumhoz.
Sziasztok!
Én is új helyen dolgozom, csak Én munkaidő előtt és után netezem:D
Örömmel látom, hogy a szavazások alkalmával egyre többen osztják meg véleményüket a nagyérdeművel, még ha "csak" olvasnak minket és nem fossák a szót úgy mint pl. Én is:D
mar megtettem ma nyitoban, mint latod, nem jo elemzes, e-starosok, nem fogadjak el... Ahogy vartuk.
Egyaltalan nem Jo az elemzes...hol van Vadspeki!? Legalabb dobogos helyet erdemelt volna.
Jó elemzés, még ha nem is tetszik az eredmény :)
Nyugodtan tedd ki blogba, akinek nem tetszik, majd nem olvassa el.
Nehogy már a csík tolja a repülőt :)
Kicsit örülök, hogy most a top akárhányba se kerültem be, legalább meglátszik a munkahelyi teljesítményemen. Új helyen dolgozom és az új seprűnek jól kell seperni.
Jó pihenést a borhéten!
pl ezt a hozzászólást is kihagyod. :D
Drága Bud koma szívesen adok neked pezsgőt, bár a sok offolás is hozzásegített a díjhoz, de számok alapján Te nyerted messze a fórum versenyt. Azonban Hathor barátunk látogatottsága nagyon magas volt, bő 6500szor nézték meg ez idő alatt a cikkeit.
A havi rekordot viszont Zeeh tartja, amely szerintem megdönthetetlen.... :D
( magas blog látogatottság) :-)))
szóval Kelvint a blogokban lehet utolérni ha nem találjuk éppen :D
2. lettem ? :-))
Köszi főnök hogy megcsináltad a listát .-))
remélem a sok hablaty között volt sok hozzászólás amiből mindenki tudott hasznot meríteni.
12. vagyok, ez meleg. Azt hiszem orvoshoz kellene fordulnom... :-)
(és mennyi, de mennyi hasznos dolgot is tehettem volna a hsz-ek irogatása helyett! :-D )
laza vagy :)) TOP20-ba közel 200 hozzászólás kellett a bejutáshoz.
Jé, fent vagyok a listán...
Következő lépés a forbes top 50 :))
ilyen demotiváló dolgokat nem írunk... :)
19. a sok szabi ellenére. vissza kell vennm :)
szerk.: a munkából, h több időm jusson a stockyra :D
Szia!
Tedd fel nyugodtan, nem harap ott senki :D
Eddig azt hittem csak viccből írod, hogy nem keresed a konfrontációt ezért nem írsz oda.
Vagy tedd ki blogba.
Szvsz. nem érdemes elemezni az E-start-t, mert jelenleg legfőképp rángatása folyik.
Nekem is van egy E-star elemzésem, de már nem merem felrakni. Meglincselnek mindenkit, aki negatívat ír. Írj te az E-Starosoknak, felraktam egy elliottot magamnak a felfutásában, azt nem mondom meg merre tart.
Jó lesz biztos a pihi, rádfér. Fullra töltötted úgy is a pénztárcád itt, ahogy írtad ,-)