Eszetlenség van most,látod napon belül 1000 pontokat mozgunk,nehéz okosnak lenni,közelebb érzem ezt a szitut a szerencsejátékhoz most mint bármikor..
Eszetlenség van most,látod napon belül 1000 pontokat mozgunk,nehéz okosnak lenni,közelebb érzem ezt a szitut a szerencsejátékhoz most mint bármikor..
Nekem sem működik igazán TA ebben a forgolódos piacban, az alakzatok fele jó, fele nem.
Mellette nem vagyok forgó daytrader napon belül, így gáz most mi merre :)
CHF gyengül, nem nagyon hat meg minket, vagy majd záróban rántanak rajta, meg holnap nyitóra, hogy megint ne lehessen mit kezdeni vele.
A reggeli GDP adat még éreztetni fogja hatását úgy néz ki.
Kimerülési lenne ugranának rá.
(Hacsak nem itt is párosra várnának.)
örök optimista :D
ilyenkor szopi van...
mármint lehet, h fogalmi zavarban vagyok
amire én gondolok, hogy 100p-nál is nagyobb különbségek vannak az 5ös könyvben, népi megfigyelésem szerint ilyenkor jó nagyokat szokott moccanni
Jah,ha jól ritmusban és irányban sikerül felülni a lóra,nekem ma nem jött össze :D
ilyenkor lehet igazán keresni...most amikor 1000 pontokat mozog fél nap alatt...ki kell használni.
Ott nem hibáztam :D Csak ide irkálok hülyeséget :D
Asszem ma már semmit nem kellene csinálnom,ölég nagy a vola meg pipa.
Kavarodtok a számok halmazában :)
18Knál vagyunk még mindig.
Miket üthettek Ti be megbízásba :)
szűkítjük a mozgást, hogy döglött macska minél nagyobbat tudjon ugrani valamerre.. már csak azt írom valamerre :))
Semmi komoly,csak csapkodás ész nélkül...
19200 komoly támasznak tűnik promtban..
csak azt nem értem hogy most meg miért esnek tovább ? pff..érthetetlen.
300 a kt,nem óhajtunk esni...
sztm igen. C pedig fenti résnél lesz kb... Az jó volna ha a rés nyitva marad short szempontból.
igen, viszont 350 alá se sikerült nagyon nyomni... itt sávozunk a "B" ponton ?
Vazz mi megy ma itt...